H r v a S T k a !!!!

utorak, 21.06.2005.

NOVE INFORMACIJE O TITU KOJI NIJE BIO JOSIP BROZ

U normalnim materijalnim okolnostima trebalo bi mi oko mjesec dana iscrpne potrage kako bih ustanovio šezedesetogodišnju dogmu i misteriju jednom od 'najvećih Hrvata'-Josipu Brozu Titu, čija slava nikako ne tamni pšto je loše za Hrvate jer nam Zapad predbacuje kako smo imali Hrvata kao predsjednika Jugoslavije gotovo 40 godina.

Prije svega, Tito kojeg znamo nikad nije bio Josip Broz iz Kumroveca, odnosno Zagorja. Nadalje,po toj verziji,Tito nikad nije bio ni Hrvat jer mu je majka Slovenka, a otac Talijan ili madjarski plemić ili poljski dobrostojeći gospodin.

Naime, moguće je da je Josipov otac zapravo bio Talijan iz Trentina, što je dokazivo iz krsnog lista pošto u tom mjestu ima Brozova..
Drugo, Titova majka Slovenka je začela Tita s jednim madjarskjkim plemićem kod kojega je radila i netom se kasnije na početku drugog stanja udala za Titova nominalnog oca Broza.

Prvu smo opciju davno opisali (otac Lebedjev), a dokaz ispravnosti te teze je činjenica da su je 1945. godine kada je Tito došao s udbašima u posjetu svom 'rodnom mjestu' Kumrovecu jedina 'rodbina' bila teta koja je govorila 'Ovo nije Josip., Josip je imal crnu kosu ne svijetlu', da bi dan kasnije ta teta nesretno 'premiinula', a sva druga nominalna Titova rodbina raseljena.

Nijedan Srbin u Srbiji nije 1941-1943 išao u partizane, obzirom da su svi bili četnici. Zato i Tiuto nije mogao ništa napraviti u Srbiji, a svokj je 'antifašistički' (zapravo antihrvatski) rat vodio s Srbima iz Hrvatske (koji su predstvaljani kao Hrvati) i Dalmatincima kojima je dosadio talijanski fašizam u njihovim mjestima.
Zna se da su četnici 10. travnja, čim su čuli za pokretanje Nezavisne države Hrvatske, likvidirali Eugena Kvaternika i grupu Hrvata u Bjelovaru.

Članovi komunističkog pokreta koji nisu željeli ići u gerilu bili su izdani od partizana Njemcima i završili bi u koncetracionom logoru.

- 10:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi