H r v a S T k a !!!!

ponedjeljak, 20.06.2005.

STIPE MESIĆ-TITOVO SMEĆE

Stipe Mesić ne treba pričati svoje uglavnom loše viceve, koji podsjećaju na zabavnost soft erotskih filomava RTL-a. On je sam besprizoran vic, ali s tragičnim posljedicama za Hrvate.
No da naš dragi, falsicifiranog identiteta predsjednika Mesić Stipe, za kojeg je i brak sa Srpkinjom bio 'put prema Zapadu' (obzirom što je i tko je on) nije uvijek imao smisla za humor, dokazuje se hvaljenjem lika i nedjela druga Tita i partizana koji su pobili hrvatsku mladost i nevine ljude, a mali dio čega se ustanovilo iskopavanjem Jazovke,grobnica u Sloveniji.
Evo što je naš Stipe pričao, pod punom ljudskom, partijskom i inom odgovornošću:
TIT broj 1 (trebalo bi reći HIT, ali…)
« Na Goli su otok otišli (nap: ovo je lektorski krivo - treba reći: Na Goli otok otišli su… jer se ime i naziv nikad ne rastavljaju pomoćnim ili povratnim glagolom) mnogi koji nisu imali nikakve veze ni sa čime, ali to je bila povijesna nužda'
TIT broj 2:
«Tako je s Titom. Čovjek, jednostavno, mora biti zadivljen njegovim djelom»
Samo da vidite tko nam je što nam je predsjednik. Pa nije nam valjda i to 'povijesna nužda' da imamo dva prosrpska smrada Mesića i Kosoricu, kao glavne kandidate za predsjednika-Republike Hrvatske. Ili je to dokaz tko danas zapravo živi u Hrvatskoj?

Mesiću bi trebalo pridodati i narodnog heroja punih 40 godina, Simu Dubajića, koji je da izjavu istovremeno kad i Stipe Mesić (radilo se o likvidaciji nevinih Hrvata što je valjda takodjer bila 'povijesna nužnost):
«..Sedeo sam ispred jedne krčme i pio Bakarsku vodicu . Imao sam dvadeset i jednu godinu.I vojnici su bili mladi. Dolazili su kod mene, potezali iz flaše, povraćali i padali u nesvest. Bio sam pijan, pa nije isključeno da sam baš ja dao naredjenje da se posle streljanja baci eksploziv u te jame kako netko ne bi iz njih izašao živ.»

- 11:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi