H r v a S T k a !!!!

petak, 17.06.2005.

VRHUNAC POLITIČKOG KRIMINALA: ĐAPIĆ, UMIROVLJENICI I SLIČNI

Što reći o Anti Đapiću nego da je taj besprizorni odrpanac predstavnik 'uspješene desne' i k tome 'pravšeke' politike.Na lokalnim je izborima koalirao sa svakom strankom i nestrankom koja je prošla izborni prag u nakani da se domogne moći i vlasti..sve pod parolom viteštva.

Evo što Hrvatski pravaši pišu o Đapiću koji nema veze s pravaštvom i starčevićanstvom, stoga je tim je gluplje njegovo protivljenje izboru Ranka Marijana, superkorektnog suca i stručnjaka,za izbor predsjednika Vrhovnog suda 'jer je sudio Paragi'. A Dobroslava Paragu, pokretača pravaštva u novijoj Hrvatskoj, upravo je Ante Đapić podlo obmanio i izbacio iz stranke.

ANTE ĐAPIĆ
HRVATSKI JUDA NA PUTEVIMA SOCIJALISTIČKE REVOLUCIJE


Nova socijalistička revolucija, koju su započeli 1989. godine Manolić, Mesić, Boljkovac i Račan, izvojevala je potpunu pobjedu. Izvojevali su je bivši udbaši, skojevci, takozvani antifašisti i ostala prateća bratija.

Danas, svi ti, znani kao socijaldemokrati, uspjeli su ponovno, na brzinu, suzbiti hrvatski slobodni duh, uveliko potpomognuti hrvatskim izrodima i izdajicama hrvatske povijesne baštine.

I posljednji obrambeni bedem hrvatskog nacionalnog identiteta, iako već neko vrijeme samo imaginaran, sručen je.

Srušio ga je hrvatski izrod i nacionalni izdajnik Ante Đapić, koji se javno odrekao hrvatskog nacionalnog I povijesnog naslijeđa, te svoju stranku poštenoga imena konačno odveo u totalno crvenilo.


CIT:

Sto i očekivati od čovjeka koji je svojedobno javno prozvan kao kumrovečki đak, komunist i udbaš.

Danas je očigledno da u svemu ima dosta istine, jer je Đapić konačno otkrio svoj pravi politički stav i vratio se na poziciju crvenoga komesara, odakle je još davnih dana poslan na tajni zadatak. Po nalogu svojih mentora i crvenih planera uvukao se u Hrvatsku stranku prava, koju je nakon kratkog vremena rastavio na frakcije i končano, uz pomoć svojih nalogodavaca, u cijelosti prigrabio.

Zatim se, pod izlikom pravaškog preporoda, proglasio jedinim mogućim kandidatom za predsjednika HSP-a i to ostao nedodirljivo do danas.
U nizu narednih godina uspio je Đapić od čvrste i zdrave desne političke jezgre stvoriti marginalnu stranku, koja zadovoljava tek uski krug ljudi (kokošara) kojima Đapić blagonaklono daje mrvice sa svoga stola.
Po nalogu svoje Partije nekoliko godina izigrava desničarskog političara, uživa da ga se zove Poglavnikom, za što je obilno nagrađivan materijalno i financijski.

Danas, kad njegova Partija treba drugačiji oslonac, Đapić prestaje biti Poglavnik, odbacuje i svaku pomisao na “gubitničku” hrvatsku prošlost, posebno ističe da je uvijek slijedio samo pobjedničke (antifašističke) tekovine, te se otvoreno stavlja na raspolaganje Račanu i Partiji.
No, kako je višegodišnjim iskustvom stekao i naobrazbu političkog trgovca i kako je u svojoj prirođenoj nutrini u stvari ljudski i politički bastard, ponaša se često kao politika prostitutka. Time u stvari visoko dri svoju cijenu kod svoga šefa Račana, kojem to i odgovara, jer Đapić i nije za Partiju preskup. Dovoljna su dva-tri mjesta u Saboru za uži krug, nekoliko nadzornih odbora za suradnike i poneko mjesto u izvršnoj vlasti (dožupanskoj).

U Hrvatskoj stranci prava, koja danas nema više ništa zajedničko sa imenom koje nosi i koju su napustili svi istinski Pravaši, okupio je Đapić tipove sumnjive političke reputacije (politički otpad iz raznih stranaka).
Preostalo članstvo ili još nije shvatilo i prihvatilo da im je šef crveni komesar, ili su dijelom i sami sljedbenici “pobjedničkih” crvenih brigada, što će se uskoro i vidjeti.

Povijest svjedoči da individue Đapićeve reputacije imaju kratak vijek trajanja i najčešće završavaju u ropotarnici povijesti.


Kronologija Đapićeve političke djelatnosti od 1990. do 2003.

Ante Đapić, kao član HDZ-a, 25. veljače 1990. dolazi na Prvi opći sabor HDZ-a, sa geslom „Za dom spremni!“

Zlog toga je u travnju mjesecu te godine isključen iz HDZ-a.

U srpnju mjesecu 1990, pristupa u Hrvatsku stranku prava.
Zbog veličanja NT)H, ustaškog pokreta i dr. Ante Pavelića, Sigurnosno-informativna služba (SIS) počela je sumnjati u dobronamjernost njegove političke aktivnosti.
Početkom travnja mjeseca 1992. godine SIS otkriva daje Ante Đapić dužnosnik KOS-a, o čemu je pisao Nacional 27. studenog 2001. godine.
U rujnu mjesecu 1993. godine zakazuje izvanredni sabor HSP-a, protivno statutu stranke, koji po nalogu svojih savjetnika održava u Kutini i tom prigodom smjenjuje dotadanjeg predsjednika HSP-a, te ustoličuje sebe na dužnost predsjednika stranke.
Budući da je bio u obvezi prema nekim „antifašistima“, koji su pokušali izazvati parlamentarnu i ustavnu krizu, zajedno sa ostalim, tada oporbenim strankama, u svibnju mjesecu 1994. godine napušta Hrvatski državni sabor, u kojem ostaju samo zastupnici IDZ-a. Da su pučisti uspjeli, danas bismo imali republiku srpsku krajinu u Republici Hrvatskoj. Dakako, od Bljeska i Oluje ne bi bilo ništa.

Trinaestog siječnja 2000. godine Pravni fakultet u Splitu poništava Anti Đapiću magisterij i ujedno pokreće kazneni postupak zbog njegovog plagiranja. Optužnica se za sada nalazi u pričuvi.
U kolovozu mjesecu 2000. godine Đapić u Donjem Lapcu započinje razgovore s predsjednikom Srpske narodne stranke o mogućoj suradnji. Tom prilikom izjavljuje: „Svjesni smo odgovornosti i dioništva u vlasti Lapca, jer od sad ondje predstavljamo Hrvate i stoga ne bježimo ni od razgovora sa Đukićem.“

Dvadesetog rujna 2000. godine u kući Milana Đukića u selu Drnpolju, rodnomu mjestu Milana Đukića, Đukić i Đapić uspostavljaju na lokanoj razini suradnju između SNS-a i HSP-a i tom prilikom Đapić izjavljuje: „Donji Lapac je srpska zemlja. što ja uvažavam.“
Dokazuje svoju odanost Milanu Đukiću, Đapić daje suglasnost da se mogu preimenovati nazivi ulica i trgova u Donjem Lapcu. U svezi preimenovanja ulica i trgova Milan Đukić je izjavio: „U slučaju preimenovanja ulica u Donjem Lapcu, inscenirana je antisrpska kampanja. (…) Odluka o preimenovanju ulica u Donjem Lapcu nije ishitrena i donijela ju je lokalna vlast, u kojoj predstavnici srpskog naroda imaju većinu. (…) Odluke su donesene jednoglasno i u donošenj tih odluka sudjelovali su i vijećnici HSP-a. Hrvatski građani ne bi trebali biti uznemireni jer su ulice preimenovane u Krležinu, Maršala Tita i Vuka Karadžića, koji je kao srpski prosvjetitelj dobio svoju ulicu, te Stojana Matića, lapačkog osloboditelja u Drugom svjetskom ratu. Preimenovane su ulice IX gardijske brigade, koja je palila, a ne branila Donji Lapac, a Trg dr. Franje Tuđmana. koji ničim nije zadužio Srbe u Hrvatskoj, preimenovan je u Trg Nikole Tesle.“ 0 preimenovanju ulice dr. Ante Starčevića, Đukić se nije očitovao.

U studenom mjesecu 2000. godine, Đapić glasuje u Hrvatskom državnom saboru da se u „Božićnom Ustavu” Republike Hrvatske učine određene izmjene i dopune, kako slijedi:
a) da se iz naziva Hrvatski državni sabor briše pridjev „državni“;
b) da se nacionalnim manjinama mogu dati dva glasa na izborima;
c) da su u Ustav unese pojam regionalizma itd.

Međutim, u ožujku mjesecu 2001 . godine glasuje da se ukine Županijski dom, samo zato što su u njemu SDP i ostale anacionalne stranke, u odnosu na HDZ, bile u manjini.
Dvadeset i četvrtog veljače 2001. godine, Ante Đapić na saboru HSP-a konačno otkriva svoje pravo lice. Naime, tom prigodom on se odriče „ustaških simbola”, ali zadržava geslo „Za dom spremni!”.

Zanimljivo kako su se na tome Saboru našli, uz ostale, i predstavnici veleposlanstva, raznih međunarodnih organizacija, sindikata i, dakako, Gordana Sabol iz SDP-a. Nisu li svi oni unaprijed znali tko je i za koga radi Ante Đapić?
Početkom listopada mjeseca 2003. godine Ante Đapić je dao svoju povijesnu izjavu: „Ja ne priznajem gubitničke pokrete, kao to je bio ustaški, već samo pobjedničke.”, a pobjednički pokret 1945. godine bio je partizanski, iz čega proizlazi da se Đapić odjedanput premetnuo iz gubitničkog ustaškog pokrata u pobjednički partizanski. O tempora, o mores!

Na kraju, ne smijemo smetnuti s uma i dvojicu nekadanjih liberala, Tončija Tadića i
Miroslava Rožića, koji su nakon Bljeska i Oluje sebe prepoznali kao pravaše, što je bio razlog da „dezertiraju“ ispod barjaka Slavke Goldsteina pod Đapićevu zastavu. Pa zašto i ne? Ako se Đapić moga odreći NDH, ustaša i dr. Ante Pavelića, mogu se i oni odreći svoga vode i učitelja Slavka Goldsteina. Nagrada za taj čin biti će zastupnički mandat.
A što tek reći o najnovijem „nezavisnom pravašu“ Slavenu L1etici, nekadašnjem jugoslavenu, koji je preuzeo štafetnu palicu na listi HSP-a u prvoj izbornoj jedinici? Pa ništa, osim da se radi o poznatom mrzitelju prvoga hrvatskog Predsjednika i utemeljitelja samostalne suverene države Hrvatske, te ujedno suprugu znamenite nekad jugoslavenke, a danas
istaknute hrvatske feministkinje Gordane Letice.

Kada su masoni 1895. godine, na čelu sa Folnegovićem, zadobili većinu u Hrvatskoj stranci prava, predsjednik i utemeljitelj te stranke, dr. Ante Starčević, demonstrativno je napustio stranku i ujedno osnovao Hrvatsku čistu stranku prava. Nažalost, povijest se ponavlja. Današnja Hrvatska stranka prava, koju su obnovili istinski sljedbenici dr. Ante Starčevića, opet je došla pod kormilo masona, zakletih neprijatelja katoličke Crkve i hrvatskoga naroda. Zato pozivamo sve hrvatske domoljube, branitelje, posebno istinske izvorne pravaše, da se javno odreknu i odmaknu od nacionalnog izdajnika i hrvatskog Jude,
Ante Đapića, i „njegovog” HSP-a.

Bog i Hrvati!

U Zagrebu, 5. 11. 2003.


A sada malo više o moralnim 'vertikalamA' trenutačne hrvastke tzv. politike:


[B]Daj šta daš
HSU: Sve stranke su nam dobre, samo da smo na vlasti
[/B]

[I]Hrvatska stranka umirovljenika nakon lokalnih izbora sudjeluje u koalicijama suprotstavljenih stranaka. Kako i zašto to odgovara predsjednik stranke Vladimir Jordan - "išli smo u kombinacije jer je naša politika da uđemo u vlast zato što samo tako možemo realizirati naše programske zadatke". Na pitanje Novog lista je li im svaka stranka dobra "samo da možete biti u vlasti?" odgovorio je "tako je" (za što je zaradio i poseban komentar). A za ubuduće veli - "izradit ćemo svoj izborni program i priklonit ćemo se onoj opciji koja prihvati taj naš program"...


A tekst dolje je za Sanadera da odj**** za sva vremena, zajedno s asvojim 'pomoćnicima', dok ne budu kazneno i materijalno odgovarao za sve (ne)napravljeno:

Szabo: Europska je javnost u pravu kada se protivi daljnjem širenju Unije

"Dobro je da Europljani uzmu predah prije nego nastave sa proširenjem Unije" smatra Stephen Szabo, profesor Europskih studija na Sveučilištu Johns Hopkins. Po ocjeni profesora Szaboa, u toku je kriza europskog ustava, ali se ona ne odnosi i na projekt izgradnje cjelovite, demokratske Europe. "Vjerujem da će se pokret stvaranja ujedinjene Evrope nastaviti, jer se on temelji na stvarnim političkim i ekonomskim interesima. Ne postoji alternativa Europskoj Uniji". Neraspoloženje prema prijemu novih zemalja moglo bi pogoditi čak i Rumunjsku i Bugarsku koje bi se trebale priključiti uniji već sljedeće godine, što se, smatra on, možda neće dogoditi. Što se preostalih država tiče, "ukidanje perspektive tim zemljama da uđu u Uniju moglo bi imati vrlo negativne posljedice".

- 09:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi