...we're never gonna survive unless we get a little bit crazy...

nedjelja, 13.11.2005.


Petak, cuga pred Oluju, koja se spremala nakon roditeljskog.. Frend je slavio rođendan pa nas je počastio... Na cugi nisam mogla mirno sjediti jer sam samo čekala da me stara nazove i da mi reče: "Dolazi kući!" haha.. A nije zvala i još sam prije nje došla doma.. Mislila sam da je toliko strašno da se išla kod sestre prvo smirit pa tek onda meni doć SRAT. I došla ona doma, ja je čekam u kuhinji i na vratima od kuhinje mi kaže: "7 tjedana za 7 jedinica" WTF, PA JEL ONA NORMALNA.. 7 tjedana kazne? za 5 ispravljenih komada i 2 koje nisu?! Morala sam se posvađat da nakraju ne bi popustila..Jebote, pa nju je sam kamen stvorio, ko Velebit je... GROZNO!
Aj dobro, smirit će se valjda i to smanjit jer kako sad izgleda tamo negdje do 15.12. sam u kazni... u weeeeeeeeeee :((
Mislila sam da me neće ni pustit na INFO-SAJAM sutradan u Zg-u.. Čudo e...

I u subotu ujutro se probudim i nemogu otvorit oći.. Super e.. Upala! Čistila sam ih toplom vodom nekih 15 minuta dok nisu izgledale kolko tolko okej... U 7 polazak iz Rijeke i oko 9,30 smo bili u Zg-u... Ljudi, masa i svi krenuli prema unutra.. Mi smo malo pričekali da bi šetali malo po sajmu, ono, niš posebno... Na izlazu smo sreli Teu, pozdravili se i otišli na kavu :) U neki birc, valjda neki noćni klub, sličan bordelu.. Ša ja znam... Po putu do tog birca smo naišli na Luku, tipa kojeg smo trebali upoznat, jer se znamo samo preko chata.. Sada i uživo :) Nitko od nas ga nije skužio, a i kad jesmo T i ja smo otišle brzo gore, baš neznam zašto :) Bilo kako bilo, morale smo ga upoznat taj dan.. Kad tad!Sjedili smo na cugi s njim do 1 kad smo trebali krenuti prema centru i "slobodnom vremenu".. (kao ovo nije bilo) :)

Hrana, pa čekanje.... oko sat vremena smo mi stajali na onom Trgu i čekali da napokon dođu.. Prvo Mario i njegov frend.. Ovaj put je Mario bio opušten i skroz KUL, za razliku od 1. puta, kad je bio u Rijeci i kad smo se upoznali... Toooo... YOU RULE!
Cuga s njim, pa dogovor s Polly i šetnja prema Importaneu prema njoj.. Pa i snjom na cugu :) Skroz, otkačena cura, zakon, trebate je upoznati :) SVI! :)

i na kraju, smo još jednom susreli Teu , al smo se žurili već prema basu i bilo nam je dosta svega već...
Kad bi pisala o svemu, neznam dal bi ovaj post imao kraja..
Upoznala sam masu novih ljudi, i zanimljiva stvar je što sam svima upamtila ime, inaće mi uopće ne ide pamćenje imena, al eto.. bio je POSEBAN DAN..

Oko mi je tokom dana, postajalo sve gore i gore, da kad sam došla doma, bilo je crveno-smeđe boje.. Bjeloočnica crvena i smeđe oko.. Vampir! :)
Doma, i sredila ja da idem kod frenda, staru sam izlevatila da bi ekipica rekla da ne ide, jer su svi bili crknuti od puta.. Frenda smo tako lijepo sjebali jer nas je čekao cijeli dan.. I baš mi je žao, al valjda ćemo se nekako iskupit :(
Danas, mogu na kompu bit sat vremena, koje sam iskoristila za pisanje ovog posta :) (zbog oka, koje kao nesmijem naprezat, a stara nezna da meni komp pomaže :)))

Ok, to je to! Nadam se da nisam bila prenaporna, a onima koji su sve pročitali, čestitam :)

- 12:17 - Komentari (14) - Isprintaj - #