prpa

srijeda, 24.05.2006.

CRNO BIJELO U BOJI

POKUŠAVAJUČI NEŠTO IZVUČI IZ OVE ISPRETISKANE GLAVE NEKIM LIJEPIM STVARIMA STVARNO MI NE PADA NA PAMET JER SVE JE PODREĐNO STVARNOSTI ,A NIJE BAŠ RUŽIČASTO.TO SU SVE PROLAZNE STVARI PA SE NADAM DA ČU UĆI U SVOJU KOLOTEČINU I OPET BITI ONAJ PRAVI .POZDRAV SVIMA KOJI NISU OVAKO ZAHRĐALI KAO JA,MOMENTALNO.

- 16:16 - Komentari (16) - Isprintaj - #

utorak, 09.05.2006.

CRNO BIJELO U BOJI

Ma koliko se ja trudio i počnem nešto pisati onda me netko zajaše i opet ništa.Bio sam neki dan toga napisao pa sam brisao i onda je sve nestalo ,koji smijeh. Miki imaš pravo kada kažeš da je imao mačehu jer se baš nekada ponaša kao mačeha,kada se odlučiš doći ću ja po tebe ,pa jesmo li mi društvena bića ili vragovi koji hodaju i podmeću ljudima svašta,ma minismo ti.

- 16:09 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 03.05.2006.

POZDRAVITI ĆU SVE BLOGERE KOJE USPIJEM PROČITATI PREKO MIŠKOVOG BLOGA .POSUSTAO SAM U PISANJU ,ALI TO NIJE RAZLOG DA NE POHVALIM I ONE KOJIMA ZA SADA BAŠ NIŠTA NE KOMENTIRAM. USKORO ĆU SE MALO VIŠE POTRUDITI DA NAPIŠEM NEKOLIKO LIJEPIH STVARI O ARHITEKTONSKOM DOŽIVLJAJU ,A STAVLJAJUĆI NA PRVO MIJESTO ČOVJEKA .TO ŠTO SADA TRČKARAM PO PREGLEDIMA NEKAKO ME MALO UDALJILO OD UOBIČAJENIH POSLOVA. ZA SADA SU SVE PRETRAGE DOBRE I TO ME JAKO VESELI .KADA ČOVJEK RAZMIŠLJA ,PODSVJESNO JE U NEGATIVNIM KONOTACIJAM,ALI GLAVU GORE I NAPRIJED SVIM SNAGAMA

- 17:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 28.04.2006.

VEĆ JE PROŠLO NEKO ČUDNO
DUŽE VRIJEME ,A NISAM SE JAVIO SA NEKIM KOMENTAROM ,ALI NIJE NI ČUDO JER SAM HODAO PO PREGLEDIMA ,SPECIJALISTIČKI : DERMATOLOG,UROLOG,KARDIOLOG,PULMOLOG,PA KONTRLA ŠEČERA I SVE TAKO .ČOVJEKU U MOJIM GODINAMA TREBA MALO KONTROLE ZDRAVLJA ,ZAR NE ?
KROZ TA SVA HODANJA ZA SADA MI JE NAJVAŽNIJE DA 15. 05 IDEM NA JEDNU LAKŠU OPERACIJU KOD ESTETSKOG KIRURGA.TO NA LEĐIMA MI SE VUĆE 5-6 GODINA I SADA SU ME MOJI UKUČANI NATJERALI DA TO RIJEŠIM.POZDRAV MIKIJU .NISAM DANAS MOGAO KONEKTIRATI NA OSVRTE I VRTULJAK JER SENETKO UBACIO NA MOJ LINK. JAKO SAM ZADOVOLJAN TVOJIM OPUSOM KOGA TRBA JOŠ PROŠIRITI I DATI MU NEKE VEĆE DIMENZIOJE .POZDRAV SVIMA.

- 15:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 13.04.2006.

CRNO BIJE3LO U BOJI

POSTIČI NEŠTO IZMEĐU 8 I 10 UJUTRRO PRAVO JE ZADOVOLJSTVO PO PREKRASNOM SUNČANO DANU .KOLIKO NAPORA U GLAVI DA BI SVE ZADAĆE ,PLANIRANEOBAVIO U TAKO KRATKOM VREMENU.OTIŠAO SAM NAJPRIJE U KOSTRENU DAOBIĐEM GRADILIŠTE. TAMO VRŠIM NADZOR NA OBITELSKOJ KUĆI ,MOGU REĆI VILI ,JER JE TO U STVARI VILA.RADI SE O OBJEKTU SA POGLEDOM NA MORE /KVARNER PLAVI/SADA SU U FAZI OBRTNIČKI RADOVI A ONDA DOLAZI I ONAJ MOJ NAJSLAĐI DIO MUKE ,NARAVNO INTERIJER.SVE IDE PO PREDVIĐENOM PLANU.ODLAZIM PREGLEDATI STOLARSKE ZAVRŠNE RADOVE U CRNO BIJELOM MEZIMČETU.pA TO ĆE BITI PRAVI HIT VEĆ SVRŠAVAM. OBAVIO SAM NEKE USPUTNE RADNJE U GRADU I KIDNUO KUĆI PRIJE RŠMONA UAVTO GUŽVI KROZ MOJ VOLJENI GRAD I SRETNO STIGAO KUĆI.POZDRAV SVIMA.BLOGERI SRETAN VAM USKRS.

- 16:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.04.2006.

CRNO BIJELO U BOJI

PRESRETAN,ZADOVOLJAN,I KOME NEBI PASALO KADA TI JEDNA PREKRASNA NEDJELJA PROĐE U DOBROM DRUŠTVU.PRATIM SMIRAJ DANA SA BALKONA . POGLED PUCA NA CIJELI Kvarner/VELA VRATA/,takvo nešto samo miluje dušu i mene čini presretnim.Moj prijatelj i njegova obožavana Lori potpuno zadovoljni društvom i malim svakodnevnim promjenama lagano su otklatili svojoj kući. Toliko mi je drago kada se osjeća opuštena atmosfera,ma danas je to teško postići .Idem raditi neke crno bijele gluposti,a to je razvrstati crni i bijeli veš za pranje. Pa i to je neki posao zar ne ? Pozdrav svima.

- 19:08 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 08.04.2006.

CRNO BIJE3LO U BOJI

Upravop sam sada stigao kući izmučen kao zvijer ,ali slatki umor uvijek prija.POHODIO SAM MNOGA MJESTA KOJA SU MI DRAGA. Sutra imam tako dragog gosta pa samo razmišljam kako će mi dan brzo proći.Ugođaji su raznoliki ali neki su prekrasni kada otvoreno možeš zboriti. Pozdrav svima.

- 21:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 07.04.2006.

CRNO BIJELO U BOJI

PRAZNINA KOJA JE NASTALA U MOJEM PISANJU NIJE NISŠA NEOBIČNO JER SE UPRAVO SADA I NIŠTA NE DEŠAVA U PROSTORU KOJI OČEKUJE ZAVRŠNU FAZU .NA SVU SREĆU NAUČIO SAM BITI STRPLJIV PA I TAKO ČEKAJUĆI ISPORUKU PREKRASNE KOŽNE BIJELE GARNITURE "MOROSSO".KADA ONA STIGNE ZA PAR DANA ONDA DOLZI ZAVRŠNA FAZA PUNA DETALJA.POZDRAV SVIM BLOGERIMA APOSEBNO MIŠKU I TIXI.

- 08:06 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 31.03.2006.

CRNO BIJELO U BOJI

PROMATRAJUĆI PROSTOR POMALO SAM RAZMATRAJUĆI NEKA NAČELA FENG SHUI-a I FILOZOFIJE DREVNIH NARODA SHVATIO DA SU NEKAKO UVJEK U PRAVU. MI KAO DA STALNO TAPKAMO ZA NJIMA I
PRHVAČAJUĆI NJIHOVA NAČELA ,ALI NESVJESNO.ZELENILO BILJAKA I LAGANO PRELJEVANJE VODE UZ PUNO NASLOVA U BIBLIOTECI DAJE NEKU ODREĐENU SMIRENOST.SADA JE PROBLEM KAKVU VRSTU NAMJEŠTAJA IZABRATI ,A DA SVE OSTANE U SKLADU SA CRNO BIJELIM I TE TAKO ODREĐENE LINIJE DOBIJU TOPLINU I UDOBNOST STANOVANJA.MA NADAM SE DA ĆE TALIJANSKO TRŽIŠTE I DIZAJN DATI POTPUNI ODGOVOR NA OVO PITANJE.SUTRA RANO KREČEM SA INVESTITOROM PUT MILANA .ZNAM NEKOLIKO VRSNIH SALONA PA ĆE UŽITAK UZ DOBRO DRUŠTVO I PRAVU KAVU DATI REZULTATE.POZDRAV SVIMA KOJI MI DAJU PODRŠKU.

- 13:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.03.2006.

posebna pouka

zasada samo popzdravljam Miška i Tixi

- 17:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #