PROFESOR PSIHO T

ponedjeljak, 16.10.2006.

BRAKAČA

Negdje sam čuo da je BRAK institucija u kojoj se dvoje uzmu da bi lakše riješavali probleme koje ne bi ni imali da se nisu uzeli, to jest vjenčali.
Ipak i u kasnim četrdesetima mi volimo male poklončiće, sitne pažnje, razgovore do kasno u noć i seks sa svojim partnerom.Tko bi nas drugi trpio, masirao tabane, udovoljavao koje kakvim prohtijevima osim, stare ljubavi s kojom smo već dvadesetak ili više godina. Zato čuvajte, volite i pazite na svoje partnere jer s kim če te podijeliti radost, tugu, lijepe i ružne dane, ako ih pustite da odu. Djeca odrastu i dođu tu i tamo, a vama ostaje vaš suprug kojem,,, ili žena, kojoj možete kad god hoćete; srati, gunđati, prigovarati i prićati o politici, sportu, sapunicama a da vam taj isti vjeruje, povlađuje, klima glavom i uz sve to, na kraju lako nagovori na ševu. Pa gdje to ima ljudi moji?
Image Hosted by ImageShack.usZato pamet u glavu, prst u guzicu i nikom ni za što ne dajte svoju ženu, suprugu, muškarca, muža, curu ili dečka nema veze. Jer niko baš niko, ne bi durao takvu budalu i starog prdonju kao što ste vi... a možda i mi, a možda i bi.....

- 19:48 - Ispljuni (8) - Zapiši - Prazna boca

All content © PROFESOR PSIHO T - Designed by: Braco