(Ne)pristojne erotske priče http://blog.dnevnik.hr/pristojneerotskeprice

četvrtak, 30.09.2010.

Smokva, kamen...maslina?

Sakrila sam se u hlad i kroz zelenilo što me okružuje špijuniram sunce što nemilosrdno prži. Smokve i šipak, kamene staze, stare i napuštene kuće…Osjećam se poput lopova na ovom nepoznatom terenu. Pomislih – zar je grijeh uživati u ovoj ljepoti? – i krenuh dalje.

Oprezno - jer ne željah poremetiti ljepotu doživljaja susretom sa poskokom. Prazno i skriveno selo na brdu iznad Neretve odiše posebnom čarolijom i dok se šuljam uskim stazama osjećam duh prošlosti što se uvukao pod svaki kamen i tiho mi šapuće neke stare priče…

Priče o životu, priče o ljudima, …o ljubavi…i vidim male prozore na kamenoj kući, kantu na gusterni, oprana roba se suši. Podne je, sunce je visoko, nema daška vjetra. Ona dolazi s polja, na ramenu joj motika, a u ruci nosi zavežljaj sa malo hrane i vina. Umorna je i sjeda ispod stare smokve. Otvara zavežljaj i uzima komad kruha i sira.

Nedugo iza Nje dolazi On…razbarušene kose, neobrijan, znojan. Odlazi do gusterne i vadi vodu. Skida košulju i umiva se studenom vodom. Ona ga promatra kriomice. Nesvjesno je otvorila usta i čini mi se da je opčinjena prizorom. I dalje je u hladu stare smokve, izula je cipele, dopušta da je trava golica po tabanima. Naslonila se na stablo, i dalje sjedi.

On je završio s pranjem, škiljeći promatra sunce u zenitu. Izgleda kao da se smiješi. Okreće se prema smokvi…i vidi nju kako sjedi, naslonjena na smokvu, golih tabana i listova što počivaju na zelenom tepihu. Prilazi joj i spušta se na tlo. Uzima flašu s vinom i otpije nekoliko gutljaja. Crvene kapljice mu padaju po bradi i golim prsima.

Ona ga gleda – oči joj se smiješe. Miluje ga po licu, briše proliveno vino. On uzima njenu ruku i prinosi je ustima. Ljubi njene prste izborane od teškog rada. Približava se njenim usnama, dodiruje ih polako, kao da se boji…Ljubi joj obraze, oči, raspušta joj kosu, udiše vrat, a cvrčci cvrče, dok na krošnjama lišće lijeno promatra plavo nebo i kanjon rijeke u daljini…

U tišini uvlači ruku pod suknju i hitro joj skida donje rublje. Ona je uvukla prste u njegovu kosu, miluje ga i nešto mu šapuće na uho. Ljube se. On je polaže na travu ispod smokve. Nadvio se nad njom, gleda je i pažljivo otkopčava gumbe na košulji dok se nestašne zrake sunca probijaju kroz krošnju i plešu po njegovom golom tijelu.

Ona okreće glavu u stranu - pomalo od srama - dok on miluje njene grudi. Osjeća nelagodu zbog svoje obnaženosti iako joj tijelo gori pod njegovim prstima. Zatvara oči i prepušta se njegovim poljupcima. Miris trave joj ulazi u nosnice. Diše brzo i isprekidano. Njegova usta pohlepno gutaju nabrekla, bijela prsa. Mrsi joj kosu, a ispod prstiju puckaju otpale grančice i lišće.

On je nestrpljiv, širi joj noge i čvrsto je hvata. U tom času im se sretoše pogledi. Strast i ljubav otjeraše sram. Naizgled brutalno, njih dvoje vode ljubav. Spojili su se u jedno i sada zajedno stenju ispod stare smokve. Izgleda kao da se bore. On je grubo ljubi, čvrsto joj drži ruke na zemlji. Ona se izvija i stenje pod njim…golim tabanima se odupire o meku, zelenu travu dok je on silovito pokušava prikovati uz tlo. Ubrzavaju tempo, a njeno stenjanje prelazi u viku. Glasni uzvici sačinjeni od mješavine boli i zadovoljstva…istovremeno opiranje i pokoravanje. Slatko uzbuđenje što ga nose vrele muške usne i čvrst dodir…

I kriknuše uglas…i utihnu sve, pa čak i cvrčci, koji se postidiše njihovih isprepletenih, oznojenih tijela što ležahu ispod krošnje prošarane sunčevim zrakama i plavim nebom. U tišini ljetnog popodneva on cjelivaše njene rumene usne i bijeli vrat…i nastavi joj mrsiti kosu i šaputati na uho neke slatke riječi što se odavno sakriše ispod sivog kamena…na uskoj stazi kroz napušteno selo.

30.09.2010. u 22:32 • 16 Komentara#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Ožujak 2013 (1)
Listopad 2012 (1)
Srpanj 2012 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (4)
Studeni 2008 (2)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Najteže je biti i ostati svoj....

Pohvale, pokude, kritike, savjeti, proricanje budućnosti i ino na :

pristojneerotskeprice@gmail.com

Razno


Free counter and web stats
Page copy protected against web site content 

infringement by Copyscape
Web Hrvatska

Popis koji bi s vremenom trebao rasti

Nachtfresser
Put u beskraj
Marchelina
Nema tu pomoći
Dnevnik jednog jumfera
Osjećaj za feeling
SLAVE ' N
Savjeti za uređenje doma
Gaće u guzici
::Lucy Fair::
Gospon profesor
Štikleci i cvebe
Sewen
Blog o svemu
Ljubičasta zvijezda
pero u šaci
Pisac u usponu
Eurosmijeh
Kojotica (izgubljena u deželi)
Mladi luk
Raskopčane noći
Informatičar starog kova

...

hit counter

Arhiva


KLAUSTROFOBIJA
PREKOVREMENI
PONEDJELJAK
JUTRO
IZGUBLJENA KARTA
SONJA
MIGRENA
MOLITVA
PRVOMAJSKA
KRATKA LJUBAVNA PRIČA
KVASINA I VINO
POLJOPRIVREDNA CRTICA
PLJUSAK
POZDRAV IZ ZADRA
BESSIE S.
NOVOGODIŠNJA PRIČA O PRIJATELJSTVU
PONAVLJANJE JE MAJKA MUDROSTI
VLAKOVI
OVISNOST...ILI TEK PUKA ŽELJA?
KAO PRVI PUT
ZVJEZDANO NEBO IZNAD MAKSIMIRA
TRIJUMFALNI TRIJUNF
MALA NOĆNA PRIČA
SMOKVA, KAMEN...MASLINA?
BOL
GAY RIDE
COOKIE
RIJEKA
LJETNI RUČAK,MAHUNE I TOVARI...
ODA ZIMI

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se