(Ne)pristojne erotske priče http://blog.dnevnik.hr/pristojneerotskeprice

srijeda, 21.01.2009.

Molitva

Mlade djevojke kao ja ne bi smjele imati toliko grešnih misli. Nije pristojno da žensko čeljade provede sate i sate zamišljajući se u grijehu sa nekim vrlim i poštenim gospodinom, no takva sam od trenutka kad zakoračih u ženski svijet i ne poznajem drugi način osim ovoga.

Provedoh mnoge sate u ispovjedaonici pokušavajući se osloboditi te jake naklonosti spram muškog svijeta, no jedino što postigoh tom rabotom jest srdžba našeg mladog patera Ivana kad mu ispripovijedah što me snašlo prošlog mjeseca, a to je bio lipanj, ljeta nam Gospodnjeg 1899.

Bijaše vrelo tog dana, bez daška vjetra, te krenuh do obližnjeg šumarka na potok, da operem nešto rublja, i pokušam ohladiti svoje uzavrelo tijelo. Znala sam da tamo nitko ne zalazi jer je van glavnog puta, a gospoda ionako ne ulaze na tako pusta mjesta.

Potočić je lijeno žuborio jer je i njega vrelina usporila. Okružena s tek nekoliko tužnih vrba čija mi je hladovina bila spas, dođoh do hladne vode i spustih košaru s rubljem na zemlju. Vitke grane vrba plesahu na laganom povjetarcu, a ja raspustih kosu i umih lice u bistroj i ledenoj vodi, te prionuh pranju, jer me čekaše još mnoge obaveze, a dan ionako proleti brzo kad si mlad i kada je sve oko tebe primamljivo i pozivlje na grijeh.

Zgotovih i zadnji komad, te spremih svu robu u košaru. Tada sam malo zastala i dobro promotrila sve oko sebe i kad sam shvatila da se jedino čuje pjev ptica u daljini, skinuh sve sa sebe i lagano uđoh u vodu. Sunce se probijalo kroz krošnje vrbe, milujući mi njedra, a ja, da spriječim novu najezdu želje, skočih u ledeni potok. Ali avaj! Iz daljine se začu topot konja -
Prestrašeno izletjeh iz hladne vode, skupljajući svoju opravu, no već je bilo prekasno – dva konjanika dojahaše iz nepoznatog pravca, a ja se nađoh pred njima, naga i sama, stišćući svoju robu.

Zastali su i umirili svoje konje. Bojažljivo ih pogledah i vidjeh da im u očima nema zlobe. Siđoše i, kao što već biva u takvim zgodama, razmijenismo nekoliko riječi, a ja, namjesto da se skrušeno obučem i otrčim glavom bez obzira, koraknuh nekoliko koraka unazad, do vrbe koja stajaše na samom ulazu u potok.

Spustih robu na zemlju, naslonih se na drvo, a njih dvojica mi priđoše, svaki s jedne strane, pa me počeše milovati, cjelivati mi jedre grudi, dodirivati mi vrelo tijelo. Ne nađoh snage da im se oduprem, nego još gore – prepustih se zadovoljstvu i ugodi što mi je pružiše.

Bijahu veoma nježni prema meni, i ni u jednom trenutku ne osjetih ni bol,a ni sram.

Prvo je jedan od njih stao iza drveta i nježno me uhvatio za ruke, taman tako da se ne mogu opirati, a drugi mi se približio…uvukao je prste u moju raspuštenu kosu, te me onako nagu i vrelu, pritisnuo o drvo. Uzdahnuh dok me ljubio po vratu, a želja mi postade još gorljivija dok čekah onaj trenutak da me uzme i da ugasi vatru u meni.

Utroba mi se razdirala, a on me čvrsto uhvatio i raširio mi noge. Zastenjah u času kad je ušao u moju vrelu nutrinu. Počeh zazivati sve svece od sreće koja me tada snašla dok je moj gospodin gasio požar.

Bijaše zaista revan u svom poslu, no kad ga je zgotovio, ispostavilo se da mi nije bilo dovoljno, te se nastavih smijuljiti, ne bi li mi i onaj drugi što prije prišao.

U slatkom iščekivanju spustih se na meku travu pozivajući drugog kavalira da mi priskoči upomoć. Revno i s voljom mi je priskočio, dok je njegov prijan skočio u ledenu vodu da do daha dođe i da se okrijepi.

Ljubismo se, zagrljeni, bez srama, isprepleteni na toploj zemlji, te on ubrzo nastavi tamo gdje je njegov prijatelj stao pruživši mi tako veliko olakšanje i zadovoljstvo. Naša se slatka borba nastavila, no ni nakon njega ne osjetih mir, nego se, poput neke bludnice, nađoh u stanju da ga molim za još malo ljubavi.

Dva prijatelja se nađoše u nezgodnoj situaciji, jer bijahu, jadni, pomalo iscrpljeni, a ja, i dalje žedna strasti i vatre.
Obećaše mi da će opet doći koji put u ovaj šumarak, a možda i povedu još kojeg svog prijana.

I prošlo je otada skoro mjesec dana, a ja i dalje barem jednom u sedmici odem do onog šumarka da operem robu i da se hladim u onom ledenom potoku, jer želja se ne gasi čekanjem, nego postaje još jača.
Stoga molim Svevišnjeg da mi da snage da se oduprem tim grešnim mislima ili da mi pošalje neko pošteno i jako muško čeljade koje bi mi pomoglo u ovoj mojoj borbi.

21.01.2009. u 21:20 • 25 Komentara#^

srijeda, 14.01.2009.

Migrena

Određen broj muškaraca i nešto veći broj žena se barem jednom u životu susreo s migrenom – jednom od najčešćih vrsti glavobolje koja nastaje radi niza nevezanih razloga, a svima im je zajedničko to da nam zaista mogu zagorčati život „tih dana u mjesecu“ (ne mislim ni na mjesečni ciklus, ni na dan kad nam stiže izvješće iz banke…).

To je podmukla bol koja se polako širi od čeonog dijela glave, pa se pretvara u prave, pulsirajuće napadaje na sljepoočnice uzrokujući bolnu osjetljivost na sve vrste podražaja.

Liječi se na različite načine, a kako sam ja osobno pristalica alternativne medicine, pokušala sam pronaći neku ljekovitu biljku ili umirujući čaj, no umjesto preslice i mente, pod ruke mi je doletjela Louise L. Hay – svi ste čuli za tetu Louise koja pomoću samo jedne pozitivne misli liječi cijeli svijet, pa se i ja odlučih za taj pozitivan pristup.

Protresla sam svoj zdravstveni karton i nakon par pozitivnih i auto sugestivnih „Ja volim sebe“ izjava riješila sam se svih boljetica, no migrena je i dalje bila moja redovna gošća, jednom mjesečno, svake nedjelje, iza ručka…

…počelo bi tupom boli u glavi, pa bi se lagano širilo na područje oko očiju i došlo do sljepoočnica kada sam već dobrano prekoračila prag boli. Suznih i maglovitih očiju pogledah u knjigu, migrena, migrena – vjerojatni uzrok je opiranje životu i seksualni strahovi – najčešće se oslobađa masturbacijom…

Ležala sam na krevetu, očajna i jadna, s užasnom boli u glavi, zamrčila sam sobu i ugasila radio. Pokušala sam se smiriti i misliti na nešto što bi u tom trenutku moglo napaliti. Ništa. Samo agresivna bol i osjećaj da će mi se rasprsnuti sve žile u glavi.

Skinula sam se. Ispod zastora je provirivalo toplo poslijepodnevno sunce igrajući se po mojim golim nogama. Zatvorila sam oči – i dalje mi je bubnjalo u glavi. Obje ruke sam položila na bedra.

- Uvući ću sad prste u gaćice – pomislih. Hajde, nađi taj prokleti klitoris, iščupaj ga, sve, samo da bol prestane. Na silu raširih noge i pronađoh put do svoje uspavane ljepotice.

Osjećala sam se zaista blesavo u situaciji u kojoj sam se htjela zadovoljiti na silu, bez imalo želje za seksom ili orgazmom, ali kažu da žene dobro glume, pa nastavih svoju malu terapijsku igricu dalje.

Položila sam desnu ruku točno na sredinu svoje mačkice pokušavajući je probuditi i zamoliti da se bar malo ovlaži – ništa – još sam jače raširila noge i uvukla prste druge ruke unutra. Zamišljala sam da mi se približava neki opaki tip s visoko uzdignutim kurcem i divljim pogledom u očima. Prilazi mi, vadi mi ruku iz međunožja, obara me na pod, svojim vrelim dahom pali moje tijelo, gricka me po vratu, pa se spušta do ramena.

Osjećam težinu njegovog tijela na svojim preponama. On se nadvio nada mnom, i dalje me ljubi, prvo jedno rame, pa drugo rame, i onda se spušta na moje grudi…on ljubi moje grudi, a ja ga slijedim milujući ih zatvorenih očiju.

Obje ruke sam spustila do svoje mačkice i raširila je. Ponovno sam uvukla prste unutra, no sada su skliznuli puno lakše unutra. Vlažnim prstima sam se milovala i pokušavala pronaći svoj izgubljeni klitoris. I dalje sam ležala na krevetu, te jednu nogu spustih na pod kako bih se mogla što bolje propeti i osloniti.

Rijetko sam nailazila na opis idealne masturbacije, a u pričama gdje sve vrvi od pički, kuraca, spermi i klitorisa, ljudi prečesto zaboravljaju na one pozadinske i prijeko potrebne akcije, od kojih je jedna svakako dobar oslonac – jer ako oslonac nije dobar, u određenom trenutku nećemo biti u mogućnosti doseći onaj željeni vrhunac.

A kako je meni namjera bila, ne samo dostizanje vrhunca, nego i oslobađanje od boli, još jače raširih noge, nastavljajući se igrati po svom međunožju, iznova istraživati, draškati se, milovati, razmazivati sokove svoje nutrine po rukama i trbuhu, sisati mokre prste, pa ih tako mokre ponovo umakati u svoju vlažnu mačkicu, i sve to u vječitoj potrazi za savršenim položajem.

Shvatih da mi obično draškanje više nije bilo dovoljno, te počeh intenzivnije masirati svoju rascijepljenu macu i mali, svijetlo ružičasti klitoris koji se udostojao izaći van i pomoći mi u ovom vrijednom projektu.

Sad me stvarno zasvrbilo, ritmički sam masirala klitoris istovremeno si nabijajući prste druge ruke unutra. Sve je šljapkalo, bilo je sklisko, vlažno i jebežljivo, a ja sam izbacila Venerin brežuljak na sunce. U mislima sam pozivala onog svog opakog i visoko uzdignutog da dođe, da me opali po pički, da mi strelovito uleti, jer sam shvatila da mi moja tri, četiri prstića više nisu dovoljna.

Pristala bih i na najobičniji vibrator, samo da mogu nešto staviti unutra jer mi je potreba za kurcem bivala sve veća, a sa svakim novim ubodom, prsti su mi bivali sve manji.

I dalje sam ribala po klitorisu, ribala i stiskala sve jače, prstima sam prebirala po mačkici pokušavajući doprijeti do G točke kako bih bar na tren spojila prste obje ruke.

I onda me opalila neka slatka ugoda i milina koja je krenula iz obje pete, pa se popela preko gležnjeva i koljena do mojih vrelih prepona kako bi mi podarila jedan mali, slatki orgazam koji je nastao iz čiste boli.

I kao da je ta ista milina i ugoda pročistila moje krvne žile, te nakon nekoliko trenutaka i par uzdaha osjetih neobično olakšanje u području oko vratnih žila, te nakon toga i oko očiju.

Skupila sam se na krevetu, okrenula se na bok, jednu ruku podmetnuh pod glavu, a drugu ostavih u međunožju, za svaki slučaj…

14.01.2009. u 08:15 • 14 Komentara#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2009 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Ožujak 2013 (1)
Listopad 2012 (1)
Srpanj 2012 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (4)
Studeni 2008 (2)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Najteže je biti i ostati svoj....

Pohvale, pokude, kritike, savjeti, proricanje budućnosti i ino na :

pristojneerotskeprice@gmail.com

Razno


Free counter and web stats
Page copy protected against web site content 

infringement by Copyscape
Web Hrvatska

Popis koji bi s vremenom trebao rasti

Nachtfresser
Put u beskraj
Marchelina
Nema tu pomoći
Dnevnik jednog jumfera
Osjećaj za feeling
SLAVE ' N
Savjeti za uređenje doma
Gaće u guzici
::Lucy Fair::
Gospon profesor
Štikleci i cvebe
Sewen
Blog o svemu
Ljubičasta zvijezda
pero u šaci
Pisac u usponu
Eurosmijeh
Kojotica (izgubljena u deželi)
Mladi luk
Raskopčane noći
Informatičar starog kova

...

hit counter

Arhiva


KLAUSTROFOBIJA
PREKOVREMENI
PONEDJELJAK
JUTRO
IZGUBLJENA KARTA
SONJA
MIGRENA
MOLITVA
PRVOMAJSKA
KRATKA LJUBAVNA PRIČA
KVASINA I VINO
POLJOPRIVREDNA CRTICA
PLJUSAK
POZDRAV IZ ZADRA
BESSIE S.
NOVOGODIŠNJA PRIČA O PRIJATELJSTVU
PONAVLJANJE JE MAJKA MUDROSTI
VLAKOVI
OVISNOST...ILI TEK PUKA ŽELJA?
KAO PRVI PUT
ZVJEZDANO NEBO IZNAD MAKSIMIRA
TRIJUMFALNI TRIJUNF
MALA NOĆNA PRIČA
SMOKVA, KAMEN...MASLINA?
BOL
GAY RIDE
COOKIE
RIJEKA
LJETNI RUČAK,MAHUNE I TOVARI...
ODA ZIMI

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se