(Ne)pristojne erotske priče http://blog.dnevnik.hr/pristojneerotskeprice

utorak, 30.12.2008.

Sonja

Prošla je skoro cijela godina od mog posljednjeg susreta sa Sonjom. Bio je početak studenog, a hladni vjetar sa sjevera se poigravao sa ostacima lišća na pustoj ulici.

Požurio sam niz ulicu još više podignuvši ovratnik kaputa. Sunce je odavno zašlo, i jedino što je ostalo tog hladnog predvečerja je bio lavež pasa u daljini pomiješan sa ponekom sirenom ili škripom kočnica na polu praznoj cesti.

Zamišljeno sam promatrao tiho približavanje zime, i slučajno se sudario s nekim.

- Ajme, oprostite – začuh ženski glas ispod tamnog šešira. Sudario sam se sa slučajnom prolaznicom. Pokušao sam ispraviti ovu blesavu situaciju nekakvom suvislom isprikom, no prekinuo me njen razdragani osmjeh i uzvik ushićenja – Da li je to moguće? Hrvoje? Pa zar si zaista to ti?

U sekundi mi je proletio cijeli život ispred očiju – to je ona, Sonja, moja neprežaljena ljubav iz gimnazijskih dana. Zastao sam na trenutak kako bih se pribrao. I dalje je bila ista – možda po koja bora više na čelu, no njene oči su i dalje isijavale istu vatru i toplinu. Bio sam zaljubljen u nju do ušiju, i još više. Noćima sam pisao ljubavne pjesme koje joj nikada nisam poslao, potajno sam zamišljao kako upadam u njezin stan i otimam je roditeljima vozeći je u na neko tajno mjesto, u šumi, daleko od svih, a ona bi mi tada prilazila suznih očiju govoreći mi kako me ludo voli i kako samo mene želi, ahhhh…svi ti pusti snovi bili su uvijek i iznova prekinuti jednim, pomalo priprostim tipom iz susjednog kvarta koji ju napumpao i zauvijek odveo iz mog života.

- Hej, Hrvoje, jesi dobro? – U trenu sam se vratio u sadašnjost – Ma, baš glupo od mene, stojimo ovdje, na vjetru, a nisam te ni pitao kako si ? Jesi li za kavu? Nisam te vidio sto godina Sonja! Pa kako si?! – Napravila je korak unazad i pogledala me pomalo začuđeno – Pa dobro sam, mislim, nije me bilo godinama ovdje, no čini mi se da je sve isto – rekla je kroz smijeh. – Oprosti – rekoh, - idemo negdje sjesti

Ubrzo smo se smjestili u obližnjem kafiću, te smo nastavili priču kao da se tih petnaest godina što se nismo vidjeli uopće nije desilo. Ispijali smo neko crno vino, i u toploj atmosferi jednog intimnog separea mi je otvorila dušu. Rekla je da je onog papka napustila nakon tri godine braka, da joj sin ide u srednju školu, i kako joj je super živjeti u velikom gradu, iako je ponekad teško, zato što je sama…

Sve sam je manje slušao. Pogledom sam tražio onaj par veselih i ušiljenih dojki radi kojih sam se izvlačio sa dosadnih nedjeljnih ručkova kako bih otišao u kupaonu i na brzinu izdrkao jer me i sama pomisao na njene svjetlo smeđe bradavice bacala u delirij.

- I Hrvoje, ne pričaš ništa o sebi – rekla je i pogledala me u oči. Malo sam se smeo i počeo nešto muljati o faksu, o poslu kasnije, i svim ostalim, beznačajnim glupostima… - a jesi li s nekim?

- Ne – odgovorih kratko i pogledah prema šanku naručivši još dvije čaše vina.

Sonja je ustala ispričavši se da mora do toaleta. Promatrao sam je i vidio da se zaista nije ništa promijenila. I dalje je bila vitka, iako možda malo zrelija, hodala je polako i graciozno, uzdignute glave. Primijetio sam da se muškarci okreću za njom, i iako sam bio pomalo ljubomoran radi toga, s druge strane mi je bilo drago sjediti s takvom mačkom za stolom.

Nakon druge čaše vina smo polako promijenili temu i sjeli smo bliže jedno drugome. Osjećao sam njen dah na svom obrazu. Zamišljao sam kako je upravo sada uzimam u naručje i kako je ljubim, upravo ovdje , pred svima…dodirnuli smo se i prošli su me trnci.

- Idemo? – upitah. Ona je samo potvrdno kimnula glavom i na brzinu obukla kaput.

Brzim koracima smo grabili ulicom i nisam ni shvatio da smo se našli pred dvorištem moje kuće. U tom času sam je prislonio na ogradu i čvrsto zagrlio uvalivši joj jedan vreli poljubac. Nije se opirala, nego se još više stisnula k meni.

U trenu smo se našli na podu moje spavaće sobe. Upalio sam malu noćnu lampicu kako bih je gledao - i bila je preda mnom – crvena u licu, razbarušene kose, divljeg pogleda, moja najdraža Sonja.

Klečali smo jedno pored drugog. Milovao sam joj obraze, mrsio plavu kosu, a ona mi se primakla i počela mi otkopčavati košulju. Shvatio sam da je vrijeme da preskočim romantiku, te sam se potrudio da je što je prije skinem.

I ponovo sam ugledao one svjetlo smeđe bradavice – prišla mi je i lagano mi puhnula za vrat. Pomilovala me po kurcu bez imalo pardona. Sjeo sam na tepih i privukao njeno toplo tijelo.

Ostala je samo u malim, crvenim, prozirnim tangicama…

Ljubio sam je po vratu, lizao po bradavicama, stiskao joj guzove, a ona se propinjala u mom zagrljaju jasno mi dajući do znanja da hoće još više od običnog maženja i predigre.

Promatrao sam njenu obrijanu mačkicu ispod prozirne crvene čipke i polako je pomilovao vrhovima prstiju. Zastenjala je i raširila noga, a ja sam je nastavio masirati. Lagano sam raširio njenu prekrasnu pičku i vrhom srednjeg prsta pomilovao klitoris. Igrao samo sam se njenim crvenim tangicama bezobrazno ih natežući.

Primaknuo sam se malo bliže, pa još bliže te sam onda zubima uhvatio rub njenih gaćica i povukao ga prema sebi. Teško je opisati osjećaj ostvarenja snova, no u tom trenu, u tom času kada sam joj zubima otrgnuo male crvene tangice i kada sam položio svoj jezik na njenu vrelu mačkicu, svi su se moji snovi ostvarili. Godinama sam se bojao toga i mislio sam kako neću izdržati pritisak i kako ću eksplodirati ako je samo dotaknem…

Lizao sam je, grickao sam njen slatki klitoris, uvlačio samo prste u njenu uzavrelu spilju, štipao sam je za guzove, a ona je dahtala i stenjala, izvijala se ispod mojih ruku i jezika.

Istrgla se iz mog zagrljaja, te me uhvatila za kurac. U trenu ga je progutala nježno mi masirajući jaja. Ja sam klečao, ona se sagnula ispred mene i slatko se naprćila, dok sam ja promatrao kako joj se lijepe grudi njišu u ritmu naše predigre.

Imala je prekrasnu, meku kožu i dvije divne, zaobljene polutke koje su mi se veselo smiješile iza njenih sagnutih leđa. Nagnuo sam do njene guze i čvrsto je primio. Na svilenoj koži su ostali tragovi mojih prstiju. Odmaknuo sam tek toliko da joj zavučem ruku u međunožje. Bila je vlažna i u trenu su mi prsti bili mokri. Izvukao sam kurac iz njenih usta i prikrao se do njene pozadine.

Počela se meškoljiti pod mojim prstima. Prišao sam još bliže i silovito uletio u njenu mačkicu. Kriknula je. Neopisiv osjećaj ugode je preplavio moje tijelo.

Nabio sam ga do kraja, i po njenim kricima nisam bio siguran da li uživa ili je boli, no bio sam preslab da prestanem. Jednom rukom sam je držao za guzu, a drugu sam joj uvukao ispod trbuha tražeći njenu razvaljenu mačicu i nabrekli klitoris.

Ubrzo sam shvatio da sam ja lovina jer je ona sve više stenjala i ječala širila noga, a ja sam počeo osjećati slabost u koljenima i molio sam Boga da što prije svrši jer ne bih podnio da je ne zadovoljim, a nisam imao snage za dalje.

Sad sam obje ruke položio na njenu guzu i čvrsto je primio pokušavajući na tak način produljiti naš odnos. Zamutilo mi se pred očima od pogleda na njene bijele guzove koji su plesali preda mnom.

Nisam izdržao – opalio sam je po guzi, a ona je malo jače vrisnula i počela još jače stenjati mrmljajući – Jebi me dušo, ajde, dušo…aaaajdeee-

Osjetio sam grčenje njenih vaginalnih mišića koji su bili pomiješani sa glasnim krikovima i jecajima. Učinilo mi se da gubim oslonac pred sobom, te sam svršio. Šumilo mi je u ušima i osjetio sam slabost u laktovima i koljenima.

Ostala je tako naprćena ispred mene, a iz mačkice joj se slijevala moja vrela sprema. Uzeo sam one njene crvene tangice i lagano je počeo brisati. Nije se protivila mojoj bezobraznoj igri.

Zajapuren i zadihan, razmazivao sam svoju spremu po njenoj guzi, crvene tange su bile mokre i ljepljive. Zamolio sam je ostane u toj pozi. Ponovo sam prišao do njenog međunožja, i dalje držeći zgužvane, crvene tangice u rukama, te sam je nastavio lizati, temeljito i polako.

Namazao sam obraze njenim sokovima, i čini mi se da bih i vječnost proveo u naručju njene slatke pičkice, da mi nije rekla kako su joj koljena pomalo utrnula, i kako bi sad ona htjela sa mnom voditi ljubav...

30.12.2008. u 07:51 • 4 Komentara#^

četvrtak, 18.12.2008.

Izgubljena karta

Lagana maglica je prostrla svoj tepih po uskoj i vijugavoj cesti koja je vodila prema Štefekovoj kleti. Bila je sredina rujna, vrijeme berbe grožđa, a ja sam nastavio svoju opreznu vožnju po zagorskim serpentinama pokušavajući u glavi dozvati kartu koju mi je sinoć nacrtao Štefek, na papirnom ubrusu, u našem bircu – za šankom…opet nas je prevarilo, te sam noćas, u naletu štucavice uzrokovane prekomjernom količinom piva, tu vrijednu kartu iskoristio kako bih obrisao lice i ruke nakon mukotrpnog pokušavanja da se riješim te iste, gore navedene štucavice.

U glavi mi je odzvanjalo ime sela, bio je neki ….evec, ševec, samo ja nikako nisam mogao pogoditi o kojem je točno „evcu, ševcu“ bilo riječ. Utonuo sam u misli, pomalo mamuran i još uvijek pospan, i u času kad sam posegnuo za mobitelom, pred mene je izletjela krava – prava pravcata krava, i samo čudo i brzina svjetlosti kojom sam stao na kočnicu je spriječila sveopću tragediju koja je mogla završiti pogubno i za prednji kraj moje nove fabie i za kravu, na način da je pretvori u gomilu hamburgera.

Par sekundi nakon krave, na cestu je izletjela žena, vjerojatno vlasnica, ludo mašući rukama i prijeteći mi. Stao sam u stranu i izašao, a vani me dočekao njen tornado u kojem su prednjačile psovke vezane za moju širu i dalju rodbinu, slijedeći svece i ostale. Teško sam uzdahnuo, jer mi je u glavi i dalje pomalo bubnjalo, pa sam je pitao u čemu je problem? Ja sam živ, auto je čitav, krava na mjestu…
Zastala je, podbočila se i nakosila glavu, te me upitala – A od kud ti jesi?...- pa iz Zagreba, kaj vas to briga – odbrusih pomalo grubo. – Sam si to i mogla misliti, sam se bedak z metropole vozi sto na sat. 'Em ste mi mogli kravu vubiti, i kaj bum onda, bedna … Suzdržavao sam se da je ne opalim, a ona je probrbljala nešto u bradu i krenula prema svojoj kravi, koja je u tom trenutku bila najsmirenija.

U tom času mi je bilo malo i žao moje nesmotrenosti te sam prišao ženi i pokušao se ispričati. Kada sam se približio, za oko su mi zapela dva vragolasta zelena oka i nekoliko pramenova crvene, rudlave kose koja je izvirivala ispod marame. Ona mi se sramežljivo nasmijala, i tada sam shvatio da to uopće nije baba,nego mlada žena slatkog lica i osmijeha.

Mamurluk me iznenada počeo prolaziti i odjednom sam „ožednio“ te zamolih mladu djevojku za čašu vode. Krenuh za njom prema kući koja se skrivala iza živice i nekoliko stabala.
Sjeo sam na trijem promatrajući njene skladne kretnje kada je vadila vodu iz bunara. Malo sam se promeškoljio i progutao knedlu kada se sagnula u bunar da izvuče kantu jer sam shvatio da joj suknja kraća nego što se to čini u prvi mah. Preda mnom su zabljesnule dvije bijele, punašne nožice, a rub suknje je dosezao točno do guze.

Pokušavao sam se smiriti kada mi je prilazila noseći kantu iz koje je kapala , svježa, bunarska voda. Shvatila je da je gledam kao manijak, te je još izazovnije zanjihala svoje bokove i isturila prsa.
- Kaj su gospon žedni, ili gladni, ili …? – upita me s podrugljivim osmjehom na usnama. Prišla mi je i spustila kantu na zemlju netremice me gledajući u oči. Ustao sam polako i pomalo nesigurno stavio ruku na njen struk, te je privukao bliže k sebi. Nije se opirala, samo je tiho rekla – da vi znate kak' je teško mladoj ženi na selu, bi češće tu dolazili i udarali krave… -
Ja sam se nasmijao ohrabren njenom izjavom te je privukao k sebi. Šapnula mi je da idemo unutra, jer susjedi imaju oči posvuda. Ušli smo u malenu kućicu i na moje iznenađenje, sve je bilo uredno, mirisno i čisto.

Povela me do jednih vrata i polako ih otvorila. Preda mnom se ukazao prekrasan, starinski krevet, obučen u starinsko rublje, zategnut i bijel da ga ni u vojsci ne bi bolje pospremili.
- Ja sam Marica – reče mi na brzinu, te me gurne na postelju. Skinula je maramu, a preda mnom se prosula njena crvena kosa. Bujna i divlja, a opet tako podatna i meka. Zamišljao sam kako izgleda njeno međunožje. Da li je iste boje , je li dlakava…

U trenu se popela na krevet ispitivački me gledajući kao da čeka da ja prvi krenem. Malo sam se nakašljao, te je stisnuo k sebi i uvalio joj jezik. Opčinile su me njene meke i pune usne i već sam ih vidio na svom ukrućenom kurcu. Uskoro sam počeo istraživati njezino tijelo pokušavajući pronaći put do onih glatkih nogu, uvukavši joj ruku pod suknju. Napipao sam joj gaćice, te sam je lagano pritisnuo između nogu, i prstima prošao od jedne butine do druge.

Na moje veliko iznenađenje, ispod površine gaćica se i nije osjetila neka velika šuma, a ja sam je u čudu pogledao, na što se ona grohotom nasmije objašnjavajući mi da je 21. stoljeće došlo čak i do zagorskih sela donijevši sa sobom čuda moderne tehnike kao što su depilacija, epilacija, kreme za tabane… - smijem li te skinuti do kraja – upitah je tiho. Ona je samo trepnula, i opustila se.

Razvezao sam pojas na njenoj suknji, i nakon par sekundi nestrpljivog petljanja, suknja se našla na podu. Brzo sam joj raskopčao košulju, strgnuo potkošulju , te se ona ispred mene našla samo u gaćicama i grudnjaku. Prestao sam biti fini, zario sam glavu u njene velike grudi istovremeno joj trgajući gaćice.
Ona je zastenjala, a ja nisam mogao više izdržati, te sam joj ruku zavukao među noge, mazeći joj slatku pičkicu. Sunce je već dobrano odskočilo, tako da je soba bila puna topline i svjetlosti. Spustio sam se malo niže, da je pogledam izbliza. Moje koplje je bilo spremno još od onog trenutka na bunaru, i pomalo sam i ja osjećao bol između prepona, no pokušao sam izdržati još koju minuticu, kako bih polizao njen mali pičić koji mi se smiješio.
Raširio sam joj noge i ugledao uredno podšišanu, ružičastu mačkicu, zategnutu i sjajnu, i pomalo vlažno. Prislonio sam usne na ulaz u tu vruću spilju, te joj vrhom jezika, polako i nježno, prošao od rupice, pa do klitorisa.

Jauknula je od zadovoljstva, a ja sam zabio glavu među njene noge čvrsto je držeći za guzu.
Gutao sam je, lizao, grickao, a ona se previjala i stenjala. Želja da joj uvalim svoj ogroman i ukrućen kurac je bila neizdrživa, pa sam na brzinu zbacio ostatak odjeće sa sebe.
Ona je ležala na krevetu, raširenih nogu,podbočena na laktove, raščupane vatrene kose, rumena u licu. Gledao sam je kao božicu.

Spustio sam se na nju i pokrio njeno tijelo svojim. Ona je lagano dodirnula moj glavić, a mene su prošli trnci. Uhvatila ga je i poškaklja se s njime. Usta su mi opet bila suha. Još je malo raširila noge, a ja sam konačno uletio. Silovito, bez previše prenemaganja, ispunio sam je cijelu. Razvaljivao sam njenu malu, ružičastu pičkicu i uživao sam u svakom ubodu.
Ona je ječala ispod mene, izvijajući se i miješajući, no želio sam je toliko jako, da sam je pritiskao sve više, ne ostavljajući joj previše prostora za manevar.
Uhvatio sam je za obje ruke postavivši ih iznad njene glave, tako da nije mogla mrdnuti. Krevet je počeo škripiti, a naše stenjanje je bilo sve glasnije. Osjetio sam da uživa ispod mene, iako mi se ponekad činilo da su njeni krici mješavina zadovoljstva i boli.

Ljubio sam je po vratu, po ustima, mrsio joj kosu, a ona se trgala ispod moje težine pokušavajući doći do daha. Ubrzali smo još malo, a ja sam osjećao kako me stežu mišići njene vagine. Ispod mene se probudila divlja i nezasitna zvijer. Njeni „ugrizi“ su bili sve jači. Počela je vrištati , a ja sam i dalje ubadao…
Njen vrhunac je trajao dovoljno dugo da shvatim kako je uistinu svršila, te sam i ja onda opustio kočnicu puneći njenu toplu nutrinu mlazom sperme, koja joj se slijevala do koljena, pa i još niže, kada je otišla u kuhinju da mi donese još jednu čašu vode…

18.12.2008. u 10:09 • 10 Komentara#^

četvrtak, 11.12.2008.

Jutro

Prekrasno jutro – mirisno i vedro, i dok sam se ja jedva suzdržavala da ne iskočim iz kreveta i ne izletim van bez popijene kave i opranih zubi, moj Dragi se i dalje lijeno protezao ispod pokrivača ne pokazujući ni najmanji interes da bi sa mnom podijelio ovu ljepotu svibanjskog svitanja i koliko god da ga volim toliko sam i tužna jer rijetka su ovako lijepa i sunčana jutra, a život je ionako prekratak da bi ga proveli u krevetu - spavajući.

Još jednom ću ga pokušati istjerati van…Sunce je ulazilo u sobu kroz krošnju susjedne murve igrajući se sjenkama po krevetu i našim tijelima. Zauzela sam ozbiljan stav i namrgodila se inzistirajući da istog časa ustane iz kreveta – a on je samo nakratko otvorio svoje plave okice negodujući na moje zahtjeve te me privukao k sebi…i koliko god da sam se trudila ostati ljuta i odlučna, njegov čvrsti zagrljaj i vrelina njegovog tijela su me prisilili na kapitulaciju.

U trenutku me zgrabio svojim jakim rukama i poljubio, znala sam da ću opet popustiti, no to mi nije previše smetalo. Želja i ljubav ne poznaju ponos. Zagledala sam se u te oči i u njima vidjela i strast i more i život. Dodirnuo me svojim vrelim dahom ljubeći me po vratu, i nije mi jasno zašto mi u takvim situacijama srce zakuca brže i sve ono što sam mu mislila istresti u lice, nestane u jednoj sekundi.

On, kao da je shvatio moje dileme, na trenutak je stao, pa me onda poljubio, dugo i vlažno, te nastavio sa svojim igrom milovanja i izluđivanja. Osjećala sam se zarobljeno ispod njega, no to me nije spriječilo da ga ne nastavim izazivati pokušavajući se oduprijeti njegovim poljupcima, pokušavajući se istrgnuti iz njegovog čeličnog zagrljaja.

Uvijek me palila igra mačke i miša, a ni sada nije bilo drugačije – njegov stisak je bio sve jači, a moja želja sve veća. Migoljila sam se i otimala istovremeno ga ljubeći - njegov miris me izluđivao. Osjećala sam da raste, da je tvrd i da ću ja eksplodirati ako u slijedeće dvije sekunde ne uđe u mene. Težina njegovog tijela je pojačala užitak prodiranja,pa smo uzdišući nastavili našu borbu – u preponama sam osjećala slatku bol, a u želucu „leptiriće“.

Čvrsto sam ga obuhvatila nogama i poljubila. Čupala sam ga, grebala, a užitak je bio sve veći. Nemilosrdno sam se nabijala i pogled mi se maglio od miline. On je stenjao i dahtao, govorio je da me voli, a ja sam nastavila miješati.

Ljubila sam ga, grickala mu uši, čupala ga za kosu – sve, samo da što duže traje. Osjećaj vrhunca je neopisiv. Bujica zadovoljstva je preplavila moje tijelo. Poželjela sam da možemo ovako ostati vječno, isprepleteni i slijepljeni od znoja, okupani jutarnjim suncem.

I ostali smo tako ležati, ali ne vječno, moj Dragi je ustao, namignuo mi i vragolasto me pogledao, obećavši da kavica stiže prije nego što ustanem iz kreveta.

11.12.2008. u 23:01 • 3 Komentara#^

četvrtak, 04.12.2008.

Ponedjeljak

Većina ljudi mrzi ponedjeljak jer ih asocira na novi radni tjedan i obaveze, ali ja ponedjeljak povezujem s jedinim danom u tjednu što posvećujem samom sebi. Već dvije godine svakog ponedjeljka odlazim u obližnju teretanu i provedem 2 sata sa znojim i smrdljivim tipovima sličnim meni. Od osam do deset bildanje, a od deset do jedanaest piva s dečkima.

I tog sam se ponedjeljka lijeno vukao prema svom ulazu noseći na ramenu torbu s opremom. U klubu je opet nestalo vode, pa sam uz umor, sa sobom nosio i pola litre znoja na trenirci. Došao sam do lifta i teškom rukom pritisnuo tipku, tiho pjevušeći neku staru stvar od Zeppelina. Kada su se vrata otvorila, instinktivno sam se pomaknuo pola koraka unatrag i spotaknuo se. Iza mene se našla mlada susjeda iz stana dva kata ispod mene. Uz nespretnu ispriku, oboje uđosmo u lift i krenusmo.

Nisam mogao ne primijetiti da na sebi ima laganu, kratku haljinu ispod koje se ocrtavala čvrsta guza. Ona je na moje nepristojno zurenje uzvratila diskretnim osmjehom, a ja, umjesto da zurim u pod, nastavih zirkati njezine napete grudi – znam da u svijetu vlada trend krize, ali zašto, do vraga, moraju raditi tako oskudne i minijaturne haljinice. U trenu je nekako zatoplilo u liftu, a ona se počela vrpoljiti i vidio sam da joj pomalo i smeta kako u nju zuri jedan napaljeni (ali ipak dobro držeći) pedesetogodišnjak. I onda se nešto naglo trznulo i lift je stao. Na trenutak je nestalo struje. Ona je kriknula, a ja sam opsovao. Nakon nekoliko sekundi nam se svjetlo vratilo, ali lift se nije pomicao.

- Opet održavanje ne radi svoj posao kak' se spada – promrsih u bradu.

– I što ćemo sad? - skoro kroz plač je upitala moja susjeda. Izvadio sam mobitel iz torbe i ustanovio kako signala nema. - Jedino nam preostaje da lupamo po liftu i vičemo. Gore je otvor ventilacije, pa kada bi ga maknuli, možda bi se bolje čulo - .

Nakon kraćeg petljanja, ja sam kleknuo, a ona je izula svoje štiklice i probala je kleknuti na moja ramena kako bi dosegnula plafon. Bezuspješno se propinjala držeći se za jedan kraj lifta. Da bih joj olakšao, primio sam je za butine i čvrsto stisnuo. Nakon par minuta lupkanja i vikanja jedino budno stvorenje je bio moj stari klipan koji je osjetio miris mladog mesa.

Vidjeh da nema koristi od zapomaganja, pa mi se ruka, kao slučajno, našla ispod njene haljinice. Napipao sam ono malo platna što je pokrivalo njen slatki trokutić, a kako se ona nije previše bunila, zavukao sam svoje znojne prste u njene gaćice. Umjesto šumice, naletio sam na goli teren. Nježna, glatka i izbrijana – toga nije bilo u moje vrijeme, pa me vrag znatiželje potjera još dalje. Kleknuo sam ispred nje, a ona se naslonila na rukohvat i malo raširila noge. Zadigao sam haljinu i veoma stručno skinuo male, čipkaste gaćice. Ugledao sam mladi rascvali pupoljak. Približio sam se, a ona je mirisala prokleto jebozovno, pa krenuh jezikom po sredini te raspolovljene poslastice. Ona je uzdahnula i još se više propela.

Lagano sam joj raširio mačkicu i nježno je poljubio i tada sam pohlepno progutao taj slatki klitoris. Zaboravio sam kako to zna biti dobro. Da su današnje generacije naprednije od nas pokazuje i činjenica da je ona ubrzo preuzela kontrolu nada mnom naredivši mi da ustanem. Krenula je prema izbočini u mojoj trenirci i zavukla ruku unutra. Zamolio sam je da uspori, no ona se nije obazirala na moje vapaje. Bez imalo milosti spustila mi je trenirku do koljena. Ne znam da li je tada bilo dobro što nisam nosio gaćice ili nije, njoj to nije smetalo – halapljivo ga je stavila u usta, a ja sam se našao u pred-infarktnom stanju.

Istrgnuo sam se iz njenog ugriza te je pritisnuo uza zid. Zažvalio sam tu malu bezobraznicu i grubo joj raširio noge, te je uzeo u naručje. U tom času mi jedino bilo na pameti kako rasturam njenu malu, ružičastu mačkicu i nije bilo te sile na svijetu koja bi me spriječila da joj ga ne zabijem do jaja. Bio sam ponosan na sebe i na svoju dobru kondiciju. Stajao je kao nekada, u studentskim danima. Vidio sam da maloj beštiji paše stari jarac, pa sam je nastavio prašiti čvrsto je držeći za guzu…

...A koju je guzu imala…nije slijedila današnji trend anoreksije,i zahvaljujući toj činjenici ja sam se imao za što uhvatiti. Tada je naglo prekinula. Pomislio sam da nešto nije u redu, a ona mi je okrenula leđa, raširila noge i zadigla haljinu. Vidjevši da zblenuto zurim u nju, kratko reče

– Ma strah me da ne ostanem trudna, svrši mi u guzu - Nježno sam položio ruke na njene bijele guzove i polako ih počeo mijesiti. Vidio sam da joj to paše jer se još više nagnula prema naprijed (i dalje se držeći za rukohvat). Raširila je noge i još više izbacila svoje dvije lopte prema meni nježno stenjući od zadovoljstva. Prstima sam prelazio i preko mačkice i preko guze milujući ih i ljubeći. Osjetio sam blaženstvo gledajući u ta dva slatka otvora. Nisam mogao odoljeti njenoj maloj smokvici, pa sam je ponovo uzeo 'sa zada' .

Jednom rukom sam je pridržavao, a drugom sam polagano kružio oko male rupice koja mi se bezobrazno smiješila i ljupko se spremala za moj posjet. Osjećao sam da se sve teže kontroliram.Izvadio sam ga van i prislonio na njenu guzu bezobrazno je lupkajući.

– A daj ga stavi već jednom… – Ušao sam polako, a ona je vrisnula od zadovoljstva i počela me obasipati nizom sočnih i prljavih riječi, tjerajući me da ga nabijem do kraja. Uzvratio sam joj istom mjerom, samo ne verbalno , nego fizički - opalio sam je po guzici, a ona se još više zapalila. Stenjanje su zamijenili isprekidani krici – miješala je i namještala sa meni, a meni je postalo sve teže nositi se s tim pritiskom. Odlučio sam da je vrijeme za završni udarac, te sam je uhvatio za vlažnu macu i počeo masirati. Bila je toliko mokra da sam je jedva zadržao na sebi. Počela je svršavati ispuštajući neke duboke, neartikulirane zvukove.

U tom času se i meni počelo lagano magliti pred očima, te sam ga zakucao do kraja svršavajući u njenoj prekrasnoj, napetoj i bijeloj guzi, i ne znam koliko bi to blaženstvo trajalo, da se lift nije iznenada trznuo i krenuo prema gore.

Ponekad mi se čini da bih bio sretniji da su taj ponedjeljak zaboravili na nas.

04.12.2008. u 08:26 • 6 Komentara#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2013 (1)
Listopad 2012 (1)
Srpanj 2012 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (4)
Studeni 2008 (2)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Najteže je biti i ostati svoj....

Pohvale, pokude, kritike, savjeti, proricanje budućnosti i ino na :

pristojneerotskeprice@gmail.com

Razno


Free counter and web stats
Page copy protected against web site content 

infringement by Copyscape
Web Hrvatska

Popis koji bi s vremenom trebao rasti

Nachtfresser
Put u beskraj
Marchelina
Nema tu pomoći
Dnevnik jednog jumfera
Osjećaj za feeling
SLAVE ' N
Savjeti za uređenje doma
Gaće u guzici
::Lucy Fair::
Gospon profesor
Štikleci i cvebe
Sewen
Blog o svemu
Ljubičasta zvijezda
pero u šaci
Pisac u usponu
Eurosmijeh
Kojotica (izgubljena u deželi)
Mladi luk
Raskopčane noći
Informatičar starog kova

...

hit counter

Arhiva


KLAUSTROFOBIJA
PREKOVREMENI
PONEDJELJAK
JUTRO
IZGUBLJENA KARTA
SONJA
MIGRENA
MOLITVA
PRVOMAJSKA
KRATKA LJUBAVNA PRIČA
KVASINA I VINO
POLJOPRIVREDNA CRTICA
PLJUSAK
POZDRAV IZ ZADRA
BESSIE S.
NOVOGODIŠNJA PRIČA O PRIJATELJSTVU
PONAVLJANJE JE MAJKA MUDROSTI
VLAKOVI
OVISNOST...ILI TEK PUKA ŽELJA?
KAO PRVI PUT
ZVJEZDANO NEBO IZNAD MAKSIMIRA
TRIJUMFALNI TRIJUNF
MALA NOĆNA PRIČA
SMOKVA, KAMEN...MASLINA?
BOL
GAY RIDE
COOKIE
RIJEKA
LJETNI RUČAK,MAHUNE I TOVARI...
ODA ZIMI

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se