Priroda Djeca Mi

četvrtak, 24.03.2011.

PROLJEĆEEEEEEEEEEEEEEEE

Proljeće, Proljeće, Proljećeeee....
Da, svi ga osjećamo, zar ne!!!!!!!!!!!!!!
Gledam ovih dana naše životinje. Svi su opušteni, usporeni, poluzatvorenih očiju, mazni, u nekom svom filmu, uzdišu, pušu, samo se šnjofkaju...
Biljke gotovo da možeš čuti kako krckaju i protežu se, razvlače lišće i rastuuuuuuuuu...
Gledala sam Lunu, psa, ona je inače strašno razigrana i skakuče kao na federima, ludilo od psa. Igrala se dugo jedan dan s konjima, užasno mi je žao što nisam imala fotić kod sebe. A onda je otkrila Pegaza, našeg divnog mladog pastuha. To je bilo nevjerovatno. Okreće mu guzicu, liže njušku, a on puše i gricka joj nogicu koja prema njegovoj njušci izgleda skoro ko slamčica, ona ga pljeska repom jer stalno maše i to ih je razdvojilo, onda svi u krug. Divni su.
Proljeće je idealno vrijeme za čišćenje organizma. Iskoristite ga u potpunosti. KOPRIVA I MASLAČAK. To su dvije biljke koje su vam sada više nego dovoljne da pročistite i ojačate sebe. Pijte čajeve, jedite maslačkovu salatu...
Za neko vrijeme mogu pustiti i pokoji receptić, ali gotovo da vam i ne treba. Stanite sami sa sobom i poslušajte što vam bolje odgovara. Snaži krv, diže imunitet, povezuje nas s Prirodom jer ove Biljke nude mogućnost osjećaja stvarne snage i promjene što se oko nas dešava. Snažni mladi izdanci nose u sebi zimske energije i novu snagu godine pred nama.
Besplatno, moćno, savršeno - ne propustite, zbog sebe.
Tretirajte se i počastite sami sebe divnim tretmanom od 4-6 tjedana, nećete se prepoznati, lakše prebrodite promjene, zaljubite se, ma što je bolje od toga.
Koja bolja reklama od ove uopće može postojati!
Naravno, pazite gdje berete Bilje, pronađite ove godine to svoje super-mjesto.

Photobucket
maslačak spreman za salatu

Photobucket
mlada kopriva spremna za izradu kakvog tonika ili variva od koprive

(fotke sam posudila sa coolinarka.com)

- 08:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #