Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

and the science said:

long hairy freaky people need no reply
/fatboy slim/
that man kicks ass:)
hm, da... bacila:
omot od pashte. shpageta prisajzli. od klare. dosta su mi dugo i trajali, a dokrajachila sam ih veoma dosljedno... s tunjevinom (onako kako ih i inache jedeM). uvijek mi na kraju izbor padne na tu klaru, jer je ok, i jeftina, i stvarno ne vidim neku big difference izmedju njih i barille npr. jedino ako zaboravim stavit sol, onda je big difference, ali bez obzira na "marku". da, pochela sam lately lomit shpagete na pola. prije bi ih stavila onako kolko su dugachki i shiroki, al sad ih po pola. i opet ne zamjechujem neku razliku. i pochela sam ih cjedit na cjediljku. prije bi pazljivo odljevala vodu nad sudoperom, jer mi se nije dalo prljat ono za cjedit, al onda bi mi chesto a) ostalo masu vode u ruchku b) shpageti popadali u sudoper. e, da.
onda sam bacila i balon svjetlo plavi na zff i shtap na kojem je stajao taj balon. ne znam zashto sam ga uopche bila uzela doma kao shta ni ne znam zashto sam ga tek sad bacila. eto, dopizdilo mi valjda da mi se mota pod nogama kad ujutro ustajem. morala sam naravno prvo razbit balon da ga bacim jer bi inache zauzimao mnogo previshe mjesta u smechu. izmedju bushenja, stiskanja balona u rukama i skakanja po njemu odluka je pala na ovo prvo. orudje: shestar posudjen od cimerke. kazu da je taj shestar dobra spika za izmuzivat lovu od staraca. kao i trokuti uostalom. jako lomljive stvari, kazu, i roditelji vjeuruju. to ofkors vrijedi samo za studente arhitekture, gradjevine i slichnih tehnichkih fakulteta. ekonomija i pravo ne ualze u tu kategoriju. al uvijek se moze nach enormna kolichina texta za kopiranje, koje je ful poskupilo lately:)
i, da, kao odluchila sam u zadnje vrijeme malo experimentirat sa shtapichima, ono, umjesto da sam tradicionalist uvijek kupim neke nove, al ne one fancy strane (maj fejvorit: salzetten) nego neke iz ovih domachih krajeva. tako sam probala "gold sticks" iz bosne&herzegovine i bugi vugi iz HR (tochnije iz kuchana gornjeg), i doshla do zakljuchka da ime i visha cijena zbilja znache kvalitetu:) bljutavi su, znam da je to teshko za povjerovat, ono i ja sam si mislila kako shtapichi mogu bit loshi, al biliv it, mogu! bash su nekako... odvratni. zato sam bacila i, osim omota, i oko trechinu sadrzaja istih.
i the usual stuff - kutija od domachica, vrechice od chaja, jorgut, papirnate (iako josh nisam uhvatila prehladu! a da sam doma ona bura bi me opalila po sinusima josh pred 2 mjeseca:)

Paper made from paper instead of virgin fiber requires up to 70% less energy.


Post je objavljen 14.11.2004. u 19:02 sati.