Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caranx

Marketing

Jucer idemo M i ja po gablec. Moramo nabavit piceka a kazu ima u Merkatoru. Pa to nije normalno, dok smo prosli red blagajni duzine dvije svjetlosne godine skuzimo da je ulaz tamo na pocetku! Ajde natrag, udjemo pa opet istu razdaljinu kroz market. Fakat najveci ducan u kojm sam ikad bio. Naravno ljudi kampiraju u redu za salame. Mislim imaju flotilu od 20 mesoreznica i cura koje ih opsluzuju al kupci navalili ko turci. Jos da svaki jebeni list salametine nemora zamotat, zalijepit, dezinficirat i faking vakumirat bilo bi brze. To je valjda kao premium usluga il kaj? Kad mi je dalal kovertu sa salamom reko sam joj da ju je mogla odma i postom poslat. Ajmo na kruh, opet red. Dodjemo na red a izbor da te glava zaboli: sa sirom sa pekmezom sa salamom sa sjemenkama, uzgojeno prirodno, neprirodno, na mjesecu, od psenice do sjemenja orihedeje. Nist daj pol bjelog i frtalj crnog. Ne rezemo cetvrtine. Dobro daj cetvrt alpskog, NE REZEMO CETVRTINE. Jebate kaj je bila nadrkana ;) Mislim slamu mi mos zamatat tri gladne godine al zamahnut nozem, eee to traje predugo, jebote mogu bi se red stvorit! Odosmo po piceka... kad ono NEMA piceka al ima racica, kotleta, noja na raznju i prepelice ispod peke. Jebate fakat izbor al dajte piceka jeba vas cudnovati kljunas na prisiljeno.
Stoji M tako u redu i kaze aj mi odi po majonezu. Tja zasto ne... al kad sam se okrenuo i vidio prizor iz 2001 Odiseje, 1000000m2 frizidera pod neonskim svjetlima u redovima od obzora do obzora... jebote... GDJE da krenem opce? Pocelo je sa jogurtima, jogurt tvrdi jogurt meki, polumeki i polutekuci kao i bljuzgavi, crveni plavi zeleni ultraljubicasti... Svega samo ne obicnog jogurta od vindije. Dalje mlijeko, domace, strano, od krave, od ovce, od koze i krokodila, ma nema sta nema. Konacno nadjem majoneze, koih 100 metara duznih i opet, sa maslinama, sa senfom sa jogurtom sa pizdom strininom samo nema obicne. Nista pitam zenu koja radi tako i ona mi nacrtala kartu. Otiso na quest i po karti iznasao di ima majoneze vulgaris. Quest finshed. Posto sam 2 level kupca, sad mogu uzimat teze misije poput pronalaska snicla na odjelu higijene.
Krenemo mi na blagajnu al u prolazu tjestenine je bila neka saobracajka, jaja i mlijeko posvuda, pa smo skrenuli kroz egzoticno voce. Ahhh moro sam pokrit lijevo oko da ne gledam. Jebiga kad patim na te vocne slasti iz tropa a nemam paraaaa. Tak da smo prevencije radi skrenuli tek u sljedeci red a kad tamo dvajst metri cokolade. A kurac pa ovo je pakao u malom, nema sanse da izadjes sa kunom u djepu. I tako sa pokrivena oba oka stigosmo do blagajni. Ima blagajna kao BRZA. Ajmo... i kaze meni M daj ajmo po pola ove gablece tak da se nemoramo kusurat. I dodje on i plati, krenem ja kad ono: Imate vise od 5 proizvoda. Gledam, brojim i fakat imam SEST! Jebate koje sranje! Mislio sam da ce me zena pustit al nista, neumoljva je ko inkvizicaje. Doslo mi je da zavitlam jedan od "proizvoda" nazad u taj neonski pakao pa da prodjem vise tu blagajnu. Ali nema... nista zavrsio sam na blagajni 657 iza bakice sa konovojem kolica natovarenih limunom. Pol sata kasnije izasao sam van kao ponosni vlasnik jednog od najskupljih gableca u povjesti gradjevine.
Jebala vas EU i supermarketi, vratite nam tete u borosanama i unikonzum sa dve kile posebne i 2 vrste kruha. Nekad je zivot bio jednostavan.

Post je objavljen 13.11.2004. u 14:47 sati.