Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Scream for me, Nižnji Novgorod!

Zanimljivost iz svijeta pokazuje da ni, primjerice, Silviji Luks nisu potonule sve lađe. Ako vas otpile s televizije jer ste stara izafektirana poludementna pozerica/luzerica koja nema pojma ni o čemu, a misli da je sve znanje svijeta posrkala, uvijek se možete uhvatiti decka (ako već ne dečka).

Sedamdesetogodišnja Julija Riabinina, inače umjetnička direktorica u kazalištu, shvatila je da su diskoteke najbolji način za povezivanje s lokalnim tinejdžerima i počela raditi kao DJ u lokalnom klubu. Skrivena iza imena DJ Baba Julija, Riabinina redovito organizira plesne zabave u zgradi općine.

'Pravi sam manijak za zabave. Moja stopala i ruke počinju se kretati s prvim zvucima glazbe i odmah mi se pleše', izjavila je simpatična bakica ruskoj Televiziji 1. Iako više nije u cvijetu mladosti, energična bakica uspijeva pratiti mlade u korak i vrti ploče u lokalnoj diskoteci, zahvaljujući napitku od biljaka i korijenja, a u želji da izgleda što bolje, DJ Baba posebnu pažnju posvećuje šminki.

Na listi pjesama, koje Riabinina pušta, nema tradicionalnog ruskog folka jer ona 'vrti' samo aktualne pop hitove. A praćenje trendova i nabava najnovije glazbe u udaljenom selu u regiji Nižnji Novgorod nije nimalo lak posao. Baka Julija, međutim, ništa ne prepušta slučaju, pa sama presnimava nove pjesme s radija.


Post je objavljen 10.11.2004. u 13:42 sati.