Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/gamad

Marketing

Koncerti...

Mislim da bi bilo zgodno da odmah u ponedjeljak obradim koncerte kojima bi bilo zanimljivo prisustvovati u tekućem tjednu, pa da krenemo...
U utorak 09.11. tako možete odabrati između dva glazbena događaja u Zagrebu. Mojmir Novaković i Krijes nastupaju u Aquariusu i predstavljaju svoj album prvijenac 'Ivo i Mara'. Za one manje upućene, radi se o novom projektu nekadašnjeg frontmena grupe Legen, a žanrovski bend je usmjeren na kombiniranje etno motiva sa modernim elektronskim zvukom. Kako zvuči album možete provjeriti na recenziji istog, na stranicama Vip-music portala. Cijena karte 30KN u pretprodaji (vjerojatno u Aquarius music-shopu) ili 50KN na ulazu.
U Močvari nastupaju Oziric Tentacles, britanski bend koji svira tzv. progresivni psihodelični rock. Ono što me je podosta ubadalo u uši prilikom preslušavanja njihovih pjesama su neki gitarski rifovi koji više priliće heavy metalu, a izuzev toga rekao bih da se radi o zanimljivom bendu koji vjerojatno još bolje zvuči uživo. Međutim, hajte vi to poslušajte, pa sami odlučite da li ćete dati 80KN za njihov koncert u Močvari.

Za pravu rock'n'roll veselicu ili 'štalu' kako to oni već zovu pođite u petak 12.11. u Tvornicu na, sada već tradicionalnu, proslavu Martinja uz Gustafe, a kad već spominjem tradiciju istog dana u Rijeci, u klubu Točka, održava se 26. po redu Ri-rock.

Ljubitelji latino zvuka mogu se u subotu, 13.11., u Zadru družiti sa Ricardo Luqueom, sada već bivšim pjevačem Cubisma koji promovira svoj prvi samostalni album u Klubu Maya (upad 35KN), a ako nikako ne možete prerasti osamdesete, a kojim slučajem obitavate u Puli, nemojte propustiti simpatićni pop-trash duet Lollobrigida koji nastupa u Klubu Uljanik.

I za kraj, ako mislite da ste prestari ili preozbiljni za znojenje u Tvornici ili skakanje na kakvom drugom rock koncertu:
Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO održat će godišnji koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u četvrtak, 11.11.

Ako ipak, među ovim priredbama niste pronašli ništa po svojem ukusu, preporučujem Web-stranice Muzika.hr, gdje možete pregledati detaljniji raspored koncertnih događanja.


Post je objavljen 08.11.2004. u 16:12 sati.