Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

vetar misli, vetar zna...

sve shto znamo ti i ja...
/ekv/
pishem dok chekam da mi zakuha voda u koju cu potom ubaciti pashtu, koju cu onda nakon 4 minute kuhanja izvaditi, "preliti" tunjevinom i pojesti, te ju nakon nekog vremena i pokakati.
BACHENO:
---dve kutije od tunjevine. jednu danas, jednu jucher. marka: palmera. to je da best tunna in town! ne vjerujte ako vam ITKO tvrdi suprotno. rio mare je prerazvika, a uopche nema temelja za takvo njegovo velichanje. dokaz da je promocija pola imagea. ful masu nisam jela tunjevine, i onda mi je tata dofuro last week jedan tropack, i sad sam se opet bacila na njih. mislim, danas mi je original plan ta ruchak bio hrenovke+palenta, no kako je hrenovkama rok istekao 4 days ago (zbog chega su i one zavrshile u smechu) prebacila sam se na plan b: pasta&tunjevina, shto mi je i inache zashtitni znak.
---omot od novootkrivenih keksicha koje mozete nabaviti u mulleru, na -1 flooru... zovu se domino, ima ih 20 i koshtaju 13 kn. i jebeno su dobri! marcipan, chokolada i josh neshto... i kockasti su. i fini uzasno. toliko da ih smazem na putu do doma, i toliko da kad su oni u pitanju moja sebichnost ponovo izlazi na poovrshinu i ne dam ih nikom! (ovaj je pasus posvechen mojoj prijateljici maji j. koja mi je omoguchila otkrivanje ove nove delicije i time vratila smisao mojem zivotu:)
----par rachuna... eh, da, bila sam u shoppingu opet jer mi je mama rekla da ako joj dodjem doma s ONIM hlachama da ce ih osobno bacit u smeche. a poshto sutra idem doma i jako volim TE hlache, sam si kupila nove u kojima mogu ich doma, a ove koje volim cu pustit u zgu. i jednu majicu sam kupila, poshto sam last week ofarbala 2 komada, pomochu jednih crnih charapa i vesh mashine... aha, you can do miracles with that, you know:) uglavnom, ispale su malo flekave te dvje majice... onako, kao da ih je neko prolio blijedom tintom.

A standard showerhead uses about 5 to 7 gallons of water per minute.

puno je to, puno...

Post je objavljen 29.10.2004. u 00:14 sati.