Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Diablo 3: In the Navy!

Mornarički tehničar Chris Cranmer dobio je od kapetana HMS Cumberland dozvolu da se i službeno registrira kao sotonist, što znači da će na brodu smjeti štovati Sotonu. Sada pokušava nagovoriti britansko Ministarstvo obrane da prizna sotonizam kao jednu od službenih religija Oružanih snaga. Glasnogovornik Kraljevske mornarice rekao je da vojska ima praksu pružanja jednakih mogućnosti zapošljavanja svima, te da nema namjeru diskriminirati bilo koga zbog vjerskih uvjerenja.

24-godišnji Cranmer pozivu Vraga odazvao se prvi put prije devet godina, piše Sunday Telegraph., kada je naletio na primjerak Sotonske Biblije Antona Szandora LaVeya, utemeljitelja Sotonine crkve. Što je više čitao, to je više bio uvjeren da je cijelog svog života bio sotonist, samo što to nije znao.

Sotonina crkva (moto: "We think TOO different") osnovana je 30. travnja 1966. godine (na Valpurginu noć, naturally) u San Franciscu. Szandor LaVey bio je vrhovni svećenik sve do svoje (tjelesne) smrti 1997. godine. Njegovi sljedbenici žive u skladu s Devet sotonskih izjava (uskličnici nisu moji):

1. Sotona predstavlja ugađanje umjesto apstinencije!

2. Sotona predstavlja vitalnu egzistenciju umjesto duhovnih laži!

3. Sotona predstavlja neoskvrnutu mudrost umjesto licemjerne samoobmane!

4. Sotona predstavlja dobrotu prema onima koji to zaslužuju umjesto ljubavi potrošene na nezahvalnike!

5. Sotona predstavlja osvetu umjesto okretanja dugog obraza!

6. Sotona predstavlja odgovornost odgovornima umjesto brige za psihičke vampire!

7. Sotona predstavlja čovjeka kao životinju, nekad bolju, često goru od onih koje hodaju na sve četiri koji je zbog svoje "božanske duhovnosti i intelektualne razvijenosti" postao najkrvoločnija od svih!

8. Sotona predstavlja sve takozvane "grijehe" jer svi vode fizičkom, mentalnom i emocionalnom zadovoljenju!

9. Sotona je uvijek bio najbolji prijatelj Crkve, jer ju održao u poslu sve ove godine!

Uglavnom, ako ste mladi me(n)talac i/ili mornarički tehničar u službi Njezina Veličanstva i palite se na obrnute pentagrame, (stilizirano) žrtvovanje "djevica", ogrtače s kapuljačama, plitki i loše napisan amalgam poluprobavljenog Nietzschea i hedonizma (s primjesama bioenergije i pseudookultnog magicbabblea koji možete nabaviti na Amazonu), eto hobija za kišne večeri kad Deicide i Morbid Angel (ili koje već kantautore mladi slušaju ovih dana) jednostavno nisu dovoljni da otjeraju blues.

Join now!

Adresa za kontakt:

Church of Satan, P.O. Box 499, Radio City Station, New York, NY 10101-0499 USA


Post je objavljen 26.10.2004. u 08:47 sati.