Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lizardgirl

Marketing

BIRTHDAY

danas mi je 19.rodjendan. sinoć sam ga proslavila sa starom ekipicom, i najbitnijim gostom: došao mi dečko čak iz osijeka. prevalio punih 500 km do Rijeke, i ostao par dana. noćili smo kod moje tete, s kojom se on vrlo dobro skompao, da mi je prosto za nepovjerovati!
stigao je u petak, a vec sutra ujutro u 6h odlazi nazad. sve tako brzo prolazi, da je čisto nevjerojatno!
ja na faxu, pretrpana obvezama, ne stignem disati.
uzela sam coffie to go, jer nemam vremena ni sjesti i popiti ju na miru! danas sam skoro zahrkala na anatomiji, iako sam odspavala punih 6 sati. da to se čini malo, ali da nije umora, ne bih ni spavala. razmišljala sam kako bih mogla početi sa amfetaminima, jer dan ima premalo sati, a onih 8 koji otpadnu na spavanje su čisti gubitak vremena.
još mi uvijek organizacija baš i ne štima, previše se zadržavam u kadi i praznom hodu, tv sam napustila, zvanično, a ostatak... uh, ne znam što bih prije.
još uvijek sam u domu, i fenomenalno mi je. skompala sam se sa par cura, iamamo ekipicu na katu, sve spremne pomoći i uskočiti u svakom trenutku; pjesma, priča, utjeha, izlasci, posudjivanje odjeće...sve je na jednom mjestu i uvijek pri ruci.

kažu: sve što je lijepo kratko traje. a meni je ovo najsretrnije razdoblje u životu, i nadam se da će potrajati svih 6 godina.
nema više onog feelinga: ah, uskoro će sve biti gotovo i morat ću se vratiti na staro. sad sam započela to staro. nema više vraćanja. tu sam. napokon sam "DOMA". TO JE TO.
OVAJ RODJENDAN MI JE STARNO HAPPY

Post je objavljen 25.10.2004. u 12:31 sati.