Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dangerousgoods

Marketing

Nairobi

Eto stigo i u Nairobi. Nakon Denpasara i Bangoka gdje sam neuspjesno probao napisati post, valjda ce ovdje radit. Let do Nairobija, iz Bangkoka je trajao 9 sati, no u biznis klasi malo je lakse za izdurat.
Sjedala su mrak, mores iz skroz ispruzit. Spavao sam cijelim putem. Klopa bas i nije nekaj, no najel sam se lososa i govedine u Thai Airways. Sletio u pet ujutro, prosao imigraciono bez frke iako su mi u vezi s tim problemi poceli vec na Baliju. Nazvao sam Bila odmah po dolasku i on me uputio gdje, kako i sta, nazivajuci me svakih 15 minuta, provjeravajuci da ne lezim negdje u jarku bez para, kofera i sa bolom u dupetu. Nisam nasao taxi frimu koju je on preporucio, pa sam uzeo, onako po instinktu, najpovjerljivijeg covjeka. Naravno cim izadjes iz aerodroma oko tebe je sto ljudi. I mada se ti pravio da nisi novi u selu, skuze te odmah.
Sve u svemu sad bu se on javil, pa odo malo prosetat po 4 milijonskom gradu, kupit neke sitnice, a i popit koju pivu. Sutra za Kinshasu...................Aj

Post je objavljen 19.10.2004. u 07:31 sati.