Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

u loshoj formi sam

/zabranjeno pushenje/
mmmm,
danas bacih svoj stari crni cartridge (postoji li HR rijech za to?)... i kutiju od novog naravno. nabavila sam ga za samo 15 kn (ne origigi ofkors) shto mi je bilo pleasant surprise jer zadnji put kad sam to kupovala se govorilo o nekoj troznamenkastoj cifri... tako, napokon mogu normalno printat shto ce mi znachajno olakshat studiranje s obzirom na to da cu svaki tjedan morat napisati i naravno isprintat po par stranica teksta. prije na ekonomiji nismo imali toliko posla pa bi se uglavnom shtekala kod brata, u istarskom... a quality printa josh nije vrhunski ali valjda ce se popravit mit time. a mrzim taj printer kako sporo printa tj. kako uzasan zvuk proizvodi dok printa. nikad nechu zaboravit dan kada sam vidjela laserski printer na djelu, nisam mogla vjerovat kako odmah izbaci papir. want one!
opet jedan krivo sprzeni cd sam bacila. mislim ful je preskakao i grmio. ne znam dal je to bilo zbog przilice ili zbog cda. mozda ovo drugo jer uvijek kupujem one no name bez etikete za oko 3 kune. al do sada me nikad nisu razocharali. i puno mi je ljepshe kad mi je cd "chist" tj. nish ne pishe na njemu nego kad mi pola cda zauzme "traxdata" ili sl.
bacila sam i jednu staru spuzvicu za sudje koja je nekada bila zute boje ali sada je poprimila smechkastu koju je pratio karakteristichan miris... uvijek kad idem kupovat te spuzve i vidim (ogromne) razlike u cijenama razlichitih proizvodjacha pitam se dal je i razlika u kvaliteti toliko velika. ono, to je fuckin spuzva, nije da ce mi sad skuhat ruchak... a boh...
par omota od frutabele jagoda koje tamanim lately jako puno jer ju ubodem u menzi.

The average American generates 600 times their adult weight in garbage during their lifetime.

isto valjda vrijedi i za 'rvate

Post je objavljen 18.10.2004. u 20:02 sati.