Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malopseto

Marketing

Ni clubbing više nije što je nekad bio

Prije par mjeseci čitam blog jednog 30-something dečka koji opisuje svoju avanturu sa curom koju je sreo tu večer i divlje su se poševili, iako on ima dugogodišnju vezu. Da stvar bude bolja, dok je ona spavala u njegovom autu, on je prevrtajući po njenoj torbici pokušavao naći osobnu i saznati joj ime. Saznao je još nešto, curka im nepunih 16.

Mlađa sestra mog frenda ševi se sa 10 godina starijim dečkom, koji je btw, moj jako dobar poznanik i radi u jednom klubu. I nema veze što on ima curu doma s kojom živi već par godina, to je njihova stvar i ako ih to veseli, go ahead. Nije problem ni u godinama, razlika u godinama mi ni malo ne smeta, a čak mi ni motivi nisu sumnjivi jer on prilično dobro izgleda i zbilja mislim da joj je napet, kao i ona njemu, pa vjerujem da im je dobro.

Frendica od te cure ševi se sa njegovim frendom. Prilično slična priča, osim što je ovaj dečko slobodan i često mijenja cure i razlika u godinama je kod njih nešto veća. Ona ima 18, a on je prešao tridesetu. Kao što rekoh, ako ih to veseli, super. Ali ono u čemu je ovdje problem je taj da ona ne misli da je on zgodan, niti ona želi neki poseban društveni status (jer on je kao neka faca) niti želi nahraniti svoj ego, pošto on ševi zbilja classy cure (iako su to zbilja krivi razlozi), već se ševi s njim iz jednog jednostavnog razloga. VIP. Cura se ševi za VIPicu. Čak ni to ne bi bio problem, svatko od nas ima nešto za što samo on zna zašto to čini i drži to za sebe i super bi bilo kada bi i ovdje to bio slučaj. No, ona to ne drži za sebe. Ne samo da za to znaju sve njene frendice, već je njoj najnormalnija stvar na pitanje u vezi VIPice odgvoriti da se ševi sa dotičnim.

Ne želim postaviti pitanje "Kad su premlade?'" kao bloger sa početka teksta, a još manje želim uplitati pitanja morala, vrijednosti, odgoja i bla bla. Samo me zanima kada je seks prestao biti zabava da bi postao platežno sredstvo.

Post je objavljen 14.10.2004. u 21:53 sati.