Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

crvene kapi su pale na bijelo

/darko rundek/
zavrshilo u smetju in da last days:
npr. jedna veliak zuta kuverta (ili kOverta, really wouldn't know) koju sam chuvala sam bog zna zashto u najdonjoj ladici svojega ormara. i odna mi je jednoga dana dopizdila i odluchila sam je se rijeshti. ja tako imam tendenciju da chuvam nepotrebne stvari koje se za 30 lipa mogu nabaviti svakom poshtanskom uredu. kao, mozda ce mi jednom trebat, pa nek se nadje. nekad sama sebi nisam clear (a da ne spominjem kako se zovem:).
pa chetkica stara. crna. ful mi je bilo spika kad sam si kupila crnu chetkicu, neam pojma why. bash mi je bila cool. al nije pre dugo izdurala. i onda sam si morala kupit novu. a nemate pojma (mozda i da) koja mi je tlaka nachi HART/HARD/TVRDU chetkicu. a ove midi ili soft mi se odmah rasspadnu i nishta ne valjaju. a ful mi dobro zapravo dodje blog jer mogu vodit evidenciju bacanja chetkica. tako da mogu tochno znat kad mi prodju ona tri mjeseca nakon kojih se mora mijenjat ista. ali mislim da ionako vechinu puta bacim chetkicu prije tog roka jer mi se sva ofuca. (jer ju jako stischem da mi bolje opere zube:)
bacila sam i policu zdravstvenog osiguranja za 20 dana provedenih u portugalu ovog ljeta. to sam iskopala dok sam trazila neke dokumente za neshto i kao "gle, pa ni ovo mi vishe ne treba". mislila sam ju kao uspomenu ostavit ali onda sam zakljuchila da 1. vjerojatno nikad nechu zaboravit da sam bila u portugalu 2. imam masu drugih stvari koje me podsjechaju na to vrijeme, pochevshi od slika:)
i ono - jorgut, omoti od smokve (da, mama, fine su:), puding... itd itf

Although paper recycling has increased in recent years, paper consumption has overtaken it.

makar bi neki politichar istaknuo samo ovaj prvi dio... to se tako obichno radi

Post je objavljen 13.10.2004. u 19:46 sati.