Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/centurion

Marketing

Hrvatska - Bugarska

Nekako sam uspio izbjeci posao ovaj vikend i poceli su dogovori kak cemo vlakom u Zg jer auto nismo mogli nabaviti..plan je bio sa ostalom ekipom krenuti u ponoc vlakom ali iznenada je Cobra javio da on moze voziti pa je ekipa od cetiri centuriona + vozac Cobra krenula na put nesto ranije nego obicno(8h)!
Put provodimo uz erotske price i laganu cugu a neki proklinju jucerasnju vecer kad su se prepili!
KAko bi ustedjeli love krenuli smo podravskom magistralom ali u Bjelovaru nas ceka kazna za brzu voznju pa nam ovaj put ispadna dvostruko skuplji nego je trebao biti (200 umjesto 100kn samo za benzin)!
U Zg dolazimo oko 12h i Cobra nas izbacuje na Kenedyjevom trgu gdje se ubrzo nalazimo sa ekipom koja je stigla ranije vlakom!
Nalazimo neku trgovinu ali nazalost i kladionicu gdje se moguce uzivo kladiti na neku igricu sa konjima na koju smo se ubrzo skoro svi navukli iako smo samo par minuta prije sprdali ljude koji su se na to kladili...tolko smo se navukli da je cak bilo i navijanja u kladionici :( no ubrzo smo stisani kad smo zajednicki popljugali par stotina kn
Uz cugu brzo prolazi vrijeme i na Kenedy dolazi sve vise ekipe iz Osijeka ali i iz ostalih gradova..
Crna rupa...
Na stadionu se smjestamo na donji dio sjevera iako smo svi imali karte za sjever gore, vjesamo novi transparent Centurions i zastavu bosutsko Osijek!
NAvijanje pored nas vodi ekipa BBB a i mi pokusavamo dignuti neke kretene koji nekuze da je sjever navijacka tribina i da treba navijati!
Kisa pada sve jace a mi se skidamo do pasa i taman uz vodstvo Hrvatske krece urnebesno navijanje cjelog sjevera kak bi trebalo biti uvijek a ne samo kad se da gol!
Drugo poluvrijeme lose a i rezultat na kraju losiji nego sam ocekivao na poluvremenu...


Post je objavljen 12.10.2004. u 00:14 sati.