Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Koza Nostra: Novi hit U-popa

Kad smo mislili da će nas Severina, pjevačica/nevina žrtva Interneta neko vrijeme poštedjeti svojih dozlaboga očajnih glazbenih i marginalno boljih filmskih uradaka, došao je novi album i novi (s)hit. (RBK zdesna, masku stavi!)

Kao da nije dovoljno što se radi o totalnoj muzičkoj debilani, tekstualnim riffovima tipa "kibidabi-kibidabi", otužnim reperskim pasažima i bezočnoj krađi Madonninih spotova (u kojoj je jedina iskupljujuća osobina šala na račun vlastite pornosnimke i podbadanja kolega repera), budaletina se u spotu za pjesmu koja se zove "Hrvatica" obukla u stiliziranu crnokošuljašku uniformu (a kod Madonne je valjda vidjela beretku) i tako zapečatila svoje mjestu u panteonu srca svakog pravog hrvatskog domoljuba/idiota.

CD "Severgreen" ima i verziju s bonusom, multimedijalnim diskom u ograničenoj nakladi - s tekstovima pjesama, galerijom fotografija, wallpaperima, filmom "Kako je nestala Slovenija", instrumentalnim verzijama nekih pjesama te posebnom nagradnom igrom za obožavatelje. Ne znam za vas, ali eto mene rano ujutro pred svim boljim CD-šopovima.

Večernji list (moto: "Nismo ni mi najgori - pogledajte Jutarnji"), medijski pokrovitelj projekta i promicatelj visoke kulture u svim oblicima, danas daruje Sevinu autogram-kartu, i to u četiri inačice: plavoj, ružičastoj, žutoj i ljubičastoj.
A ja se baš napenalio na crnu, with little swastikas. Sudbina jarac. Seve koza.


Post je objavljen 04.10.2004. u 00:05 sati.