Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Elvis Lives!

Mate Mišo Stipe Jure Kovač nastupio je u Vidovcu na manifestaciji zelj-umjetnosti (slično kao zen, ali lakše se osjeti kad se netko od susjeda bavi zeljem) pod nazivom Zeljarijada, a u najboljoj tradiciji ozbiljnog novinarstva Večernji list ističe naslov: Legenda hrvatske estrade dignula Vidovec na noge! te nastavlja dirljivo i sumanuto:

Nikada neću zaboraviti kada je 1991. godine mom Šibeniku, koji je bio u ratu, Vidovec poslao šest kamiona krumpira pomoći. Uvijek rado dolazim ovamo i u varaždinski kraj, rekao je prije početka koncerta brojnoj publici Mišo Kovač i, dakako, okupljeno mnoštvo u velikom šatoru Zeljarijade odmah dignuo na noge.

Zaredali su poznati Mišini hitovi "Još i danas teku suze jedne žene", "Dalmatino", "Jedan dan života" i drugi, koje je s publikom, očito dobro raspoložen, pjevao kao u najboljim danima mladosti. Ništa bolje.

Na upit je li kušao varaždinsko zelje, Mišo je spremno odgovorio: Naravno. Volim jesti zelje.

Zadivljen ovako vještim, gotovo političkim odgovorima na najteža pitanja, predsjednički kandidat Boris Mikšić, također član Stranke jako ekscentričnih brkajlija (SJEB), odlučio ga je angažirati u svojoj kampanji.


Post je objavljen 03.10.2004. u 10:00 sati.