Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trapula

Marketing

Uredništvo briše komentare samoinicijativno?!

Ha, znači došli smo i do tu čak. Ovaj dični blog ide zaista u jednom hopeless smjeru, jer vozači su se oteli kontroli. Danas je netko iz uredništva pobrisao komentar kojeg je jedna osoba ostavila na mom blogu. Znači bloger više nije taj koji odlučuje o brisanju komentara, već se i ta igrica nalazi u rukama neke nezrele osobe?

Evo što se dogodilo pa procijenite sami. Neki lik je ostavio komentar na moj posljednji post, kritizirajući Usagi i debelukravu. Dakle, on to nije napravio na blogu od dotičnih ili negdje u public dijelu, već na mom blogu. Ja sam komentar uočio i iako se slažem sa dijelom komentara, mislim da je potpisnik pretjerao jer je potegao neku privatnu spiku, koja nije tajna, ali joj možda nije ovdje mjesto.
Bez obzira na to, logično bi bilo da uredništvo reagira tako da sa mnom, kao potpisnikom ovog bloga, stupi u kontakt i zatraži da se to pobriše. Ovo je ipak moj blog i moj tekst.
U komentarima je bilo uvredljivih riječi upućenih meni, no ja to nisam pobrisao. Međutim, to izgleda nikoga nije zaboljelo, ali nekoga su žešće upiknule otrovne strelice koje je tip lansirao prema Usagi i debelojkravi. Iako se neću prikloniti bezobraznim komentarima, baš me zanima koliko će još trebati proći vremena da se netko "višnji" sjeti razborito postupiti i maknuti dotične blogove sa Cool liste?
Jasno je kao dan da veći dio blogera dijeli takvo mišljenje. Ako se to pak ne računa onda ne kužim zašto se uopće pokretali blog.hr, pa mogli ste imati redakcijske blogove i svi sretni.

Ovako, nisam uopće namjeravao nastavljati spiku od jučer, no mislim da je nečija intervencija na komentare sa mog bloga bila poptuno nepotrebna i subjektivno navođena. Možda i ovaj tekst ne poživi više od par minuta, sve ovisi o raspoloženju određenih osoba. Ma najbolje da počnete polako zatvarati i blogove koji vam nisu po volji. Sloboda pisanja, yeah right.

Post je objavljen 28.09.2004. u 14:29 sati.