Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miomaocetung

Marketing

Špijun

Nastavljam dalje izvješće Veliki Brat misije. Mogu odgovorno reći da je Hekle ko da je isheklana. Toj bi dobro došlo mijaukanje pod prozorom mog susjeda. Tako se ja uvijek rješavam frustracija.
Uspio sam napraviti psihološke profile i ostalih kandidata (jer mi ne daju ništ drugo gledati, a najstrože su mi zabranili Discovery chanell, kad sam pokušao glumiti lava na safariju dok su oni bili zaključani u autu. Pa ne smiješ van iz auta na safariju!!!! Šta onda ako ih nisam otključao dva dana? I šta onda ako sam pojeo svu hranu iz frižidera na njihovoj haubi i zlobno im se smijao s natpisom "Ja sam kralj!". Zbilja se previše osjetljivi.)
Dakle, vraćam se misiji. Glupoj, al moj život je inače pretrpan Indiana Jones doživljajima, pa me ovo baca u delirijum.
- Anka vam je ista ko susjedova žena. Lijepa, slatka i baš kad joj povjeruješ, odjednom te gađa biblijom jer si joj oštrio nokte na najdražem kaputu. Pogodila me poglavljem o Davidu i Golijatu. Ironično, jel da?
- Kreško vam je ko da ste stavili Saki-Muhadina u tijelo čovjeka. Ne kuži ništ, al svi mu se smiju. I onda još ne vjeruje kad mu kažeš da je mačka.
- Marinka je žensko stvorenje kojem nikad ne bi prišo. Pa kad bi joj slučajno ostavio dlake na roza suknjici i mene bi isfenirala odmah.
- Alenko je kažu Vin Disel. Jooooj, Vin Disel se sad sigurno okreće u grobu. :D Ček... hm... shit, pa on nije mrtav!

Ne mogu sad dalje analizirat, upravo sam smislio pakleni plan. Idem sad pisati Big Braderu da stave mačku u kuću. I onda ću podvalit svog špijuna. Hehehehe.
Samo da znate, pojavi li se mačka, to vam je oko Velikog Miomaocetunga! Muahahaha!!! A ako se i ne pojavi, opet je tu, samo je dobro kamuflirana. ;)

p.s. Nema slike, bit će kasnije.


Post je objavljen 28.09.2004. u 12:00 sati.