Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

If you have a cross to bear you may as well use it as a crutch

bacheno jucher/danas:
(danas zapravo nishta nije bacheno poshto sam se upravo digla)
ambalazha od mlijeka, komada 1. propalo je prije nego shto sam/smo uspjela/e popitit njegov sadrzaj. smijeshno mi je kako su sad pocheli reklamirat tetrapak na teveu i s onim oglasima po novinama. ono, ne proizvod nego ambalazhu. bit ce da im je zagustilo zbog onih prozirnih ali plastichnih boca ili ih jednostavno zele odmah eliminirat s trzishta odmah u pochetku. al istina da npr. cedevita ful izblijedi na suncu, ono, kad ju stavish u neshto prozirno (mislim na prah ne na tekuchinu) i ti vitamini se ubiju. to sigurno. ali, mislim, mlijeko ionako nije zdravo. prozirno ili ne. mislim, iz tog ugla ionako nishta nije zdravo i svi cemo jednom umrijeti. hm, da. ali, zbilja, ovo za mlijeko - milksucks.com ili nomilk.com - go check it out. bilo je predavanje u mama-i o tome. i, onako, ful je scary spika. al josh je vishe scary kad si kontash da ne mozesh izbacit mlijeko i mlijechne proizvode iz prehrane. ono, otvorimo ja i cimerica frizider, bash potaknute tim predavanjem, i, ono, mlijeko, mlijeko, jogurt, mlijechni namaz... AAAAAAA! i onda smo nadobudno preshle na mlijeko od soje koje dodje fuckin 18 kn. i, da, fino je kad se naviknesh, i bacile smo jednu ambalazu toga isto, josh prije. al, ono, otkud mi lova?
sve one neke papire, bookmarke i sl. koje sam dobila na predavanju od svamidjia u lisinskom. a-ha. nije da brijem na tu spiku, chisto me zanimalo kako shta tko zashto... i ful iznenadjena ostadoh. ono, dupkom puno bjeshe, shto bi se reklo. i svih godina, spolova, "klasa"... a tema je ono preopsezna za ta 2 sata koje je govorio o kundalini science i chakrama. al zanimljivo, meni totalno strano. i bash me zanima da li pali. kao i sto drugih stvari. al nemam vremena/volje za check it out pa vucaram ovaj zivot kakav imam sad i ok mi je:)
omot od 505 sa _____. pochela sam praksu da imamo na stolu u dnevnom jednu staklenu posudicu (good dammit, prozirna je:) u koju nakrcamo te bonkase, kao, za goste. a poshto smo i ja i cimka, ako pogledamo stvari iz shire perspektive, gosti u ovom stanu, onda i mi imamo pravo na njih:)
+ one too many program od mochvare kojeg sam zgrabila na cfsn-u.
chujte i pochujte:

Recycling plastic saves twice as much energy as buring it in an incinerator.


Post je objavljen 26.09.2004. u 13:29 sati.