Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miomaocetung

Marketing

Garfield - plagijator

S obzirom da je šverc-komerc jako razvijen na području naše prelijepe nam države, uspio sam doći u posjed jedne nelegalne dvd kopije Garfield filma, koji tek hara kinima. Da, hara... jea... wright!
I s obzirom da sam visoko izobražen i uobražen filmaš, ja sam ga pogledao bez ikakvih predrasuda i osuda i bez ikakve ljubomore što je Garfield svjetski poznati mačor i ima milijarde dolara i živi u vili s bazenom i osobnim robom koji ga češe svaki dan i mekša mu jastuk. Nemam pojma zašto bih ja uopće bio ljubomoran na tako nešto? Zašto bi meni smetalo što me kretenski gazda šutne kad mu pukne, nekad ne daje ništa drugo osim smrdljive ribetine ( zvuk povraćanja ), moram spavati na samo jednom jastuku i to, vjerovali ili ne, NA PODU! Mislim da stvarno nemam razloga biti ljubomoran na onog samodopadnog, debelog stvora boje mrkve!
Aha... komentar filma. Da, reko sam biti objektivan, mda, ko i uvijek.
Garfield film je sranje!!! Da ni u kojem slučaju to niste išli gledati! Samo će dobiti još više dolara, ta živina!
Al ajde da ipak budem objektivan: idemo redom - kao prvo, onakav idiot od Garfieldovog gazde, ni pod razno ne bi osvojio onakav komad ko što je ona veterinarka. Pa šta oni misle, da smo ljubitelji znanstvene fantastike? Actually, ja i jesam, al ajd.
I onda Garfield kao ide spašavati Odiea? Neku glupu džukelu? Ma gdje to ima. Kao prvo, pseto je debilno, kao drugo, ni jedan mačak ne može toliko hodati. Tako su mogli i Hitrog staviti u film. Ko, trčo je on po cijelom gradu... ( okreće očima ).
A priča? Common!!! Pa ni klinci više nisu tako retardirani. Neki zli voditelj, oteo Odiea da bude tv zvijezda i Garfield ga spašava. Joj, joj, joj, pa bolje da ste cijeli film posvetili samo onome kad Garfield šalje Nermala da mu bude astronaut, priča je zabavnija.

Inače, ima li ovdje odvjetnika? Treba mi dobar odvjetnik koji će izmusti svu moguću lovu ekipi filma jer su vrlo očigledno plagirali MOJ ŽIVOT!!! A moj život je moje autorsko djelo i ne želim da bude prikazivano! Osim ako ne dobijem koju milju dolara.
Kako znam da su me plagirali? Sve jasno: John je glup skoro ko moj gazda, veterinarka je skoro ko moja gazdarica, Garfieldu je glavni neprijatelj konj Luka (meni je ovaj konj na blogu), Garfield muči Nermala skoro ko ja Cigu, Odie je idiot skoro ko Saki-Muhadin, onaj ludi voditelj je kreten skoro ko moj susjed!
A da ne spominjem da je Garfield cool skoro ko ja. ;)


Post je objavljen 17.09.2004. u 20:39 sati.