Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lizardgirl

Marketing

WITH MY SELF

Jutros sam, nakon sto sam se razbudila imala cak 2 orgazma, i to jedan za drugim (prvi bio bolji). Naravno, sama.
Doduše, sinoc sam uspjela dogurati do «najviše» tocke s deckom, i to jadni treci put u punih 8 mjeseci sexa!
Stvarno ne razumijem u cemu je problem: njegova je bivsa s njim mogla bez problema, on uvijek može bez problema, ja mogu sama bez problema, ali s njim nikako!
A decko se stvarno trudi zadovoljiti me na sve moguce nacine, da me je više sramota.

Pricam ja sa svojim legicama o tome svemu, i ispadne da i one imaju istih problema! To me je utješilo.
Pricaju i one meni o vlastitom solo-sexu, pa na kraju ispadne da ti vise nitko nije ni potreban za tu vrstu zadovoljstva. Izvedivo je u gotovo bilo kojem trenutku, u glavi ti se može vrtjeti bilo koji film, scena, slika koja te uzbudjuje, nitko te ne ometa, i riješiš se frustracija u isto vrijeme!
Ajde, koliko ljudi to danas NE radi?

Naravno da sam se odmah sms-om pohvalila boyfriendu, jer je nama neizostavna recenica: «koliko si puta danas?» Odgovorio mi je: «lakse malo, pazi da ne zagoriš», ZAGORIM? Malo je krivu rijec upotrijebio.

OSVRT NA JUCER

Probudila sam se taman pred rucak. S bakom i djedom ne komuniciram. Možda je tako i bolje. Bolje šutnja nego svadja!
Poslije toga prošetah se do gradske knižnice, tj. slagala sam da idem do knižnice, da ne bi opet bilo «kurvanje po gradu», i ponovo se nadjem sa starim znancem od nekidan. Više nije mogao ostati u gradu, pa da se pozdravimo.

Malo smo pricali, ljubili se, mmmmmmmm. Poljupci su još uvijek onako dobri, jedino što se nismo mogli dovoljno opustiti, buduci da je imao na raspolaganju samo pola sata za mene.
Na kraju cvrsti zagrljaj koji je potrajao, jer se nismo mogli pustiti. Kaže on meni: «mislim da bi nama bilo super zajedno» -«možda, a možda i ne bi. Bojim se da bi to pokvarilo sav gušt koji nam ovi rijetki *sastanci* pružaju» -«moramo se vidjeti još koji put, ovo ne može biti zadnji!» -«cujemo se» :-)
Doslovno sam cvjetala polako cupkajuci doma!

Cim sam ušla u stan, dolazi mi frendica. Naklapale smo od 3-6h! Konacno: ženska osoba s kojom mogu razgovarati kako treba! Opušteno, neusiljeno, sa zajednickim temama, bez predrasuda i lažne skromnosti!
Nakon toga me je puknio jedan od onih trenutaka koji sam opisala DOPSY (imaš feeling da sve možeš, hrabra i sposobna. Ništa te ne može zaustaviti…kad ono):

Navecer se nadjem s curama iz starog društva. To mi ne odgovara. Nikad mi nisu ni odgovarale. Nemamo ništa zajednicko. Tada smo izlazile jer smo išle skupa u razred, ali sad više nema škole. Razlog izlaska: «ajde, nismo se dugo vidjele, a i ne možeš otici bez pozdrava»
Još veci BAD temperatura se u gradu spustila na usranih 6 stupnjeva C, a gušter ko gušter.
Cure otfitiljile doma vec u pola 11, a ja kod decka.
Jedan grubi seks na moj zahtjev. (ne znam što me je spopalo), a potom drijemanje dok sam crpila toplinu iz njegova tijela pod jorganom , iako je klima grijala sobu na 30 stupnjeva.

15do1. moram doma. Baka ce opet neku revoluciju, ili tkoznašto ce joj ovaj put pasti na pamet.
45minuta pjehe, docupkali. Bacila se na krevet, nisam skidala ovo malo šminke sa okica sto nosim, i zakrnjala do opet taman pred rucak!


Post je objavljen 11.09.2004. u 14:29 sati.