Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nemoguotrpit

Marketing

Samostojeca Carapa

Zovem se NeMoguOtrpit. Imam 2... godina. I ja sam ovisnik! Duga je to i mucna storija a pocela je ovako. Svi znate one godine kada pocnete gledati curice oko sebe (ok, cure ne znaju ali ovo ionako nije storija O njima ali je i ZA njih). Tako sam i ja poceo. U pocetku je bilo sve dobro. Uvijek je tako. One su dolazile i prolazile, nudile su sve i svasta ali sve sam drzao pod kontrolom. Bilo je tu lijepih minica, cipkastih gacica, krasnih 'topica'. Ali ja sam normalno funkcionirao, zavrsio skolu, upisao faks. Starci su bili zadovoljni, nista nisu primjecivali. A onda je dosla ONA. I ponudila nesto sto ja nikad nisam probao – rekla je da se to zove SAMOSTOJECA CARAPA!
Meni je ispocetka bilo malo cudno to, mislim...kakva jebena carapa!?? “Da sam htio carape, otis'o bi u MTÈ!!”-rekao sam ja naivno. Ali ipak sam probao. Jebiga, u tim godinama samo zelis probati nesto novo. Briga te sta ce kasnije biti. I bilo je dobro. Ali nije na tome stalo. Ona je stalno dolazila sa novim...tim...SAMOSTOJECIM CARAPAMA. I ja sam ih sve probao. Crne, crvene, bijele, sive, sa chipkom (te su najopasnije!!).I onda se sve preokrenulo naglavacke. Nista mi vise nije bilo vazno. Nisama vise mislio na faks, starci nisu nista mogli samnom. I ne mozes se vise vratit na staro...sve minice...topici...sve je to shit...nista ti ne moze zamjeniti SAMOSTOJECU CARAPU!! A dodjes na kraju na to da ti treba svaki dan. A onda je ONA jednog dana rekla da mi ih vise nece davati! Isuse, mozete mislit kako sam se osjecao!! Sve mi se zavrtilo u glavi, sve one crne, crvene, bijele... a ONA ih vise ne da! Pokusavao sam ih neko vrijeme nabaviti ali nije islo! I odonda se muchim, trpim...pere me povremeno i flashback...
Sada je vec proslo...dosta vremena..i ja mislim...da...sam se...skinuo! Bojim se sta ce biti kada me neka opet ponudi sa...SAMOSTOJECOM CARAPOM...ali to je nesto sa cime moram zivjeti. I to je moja prica.

Cure (dame, zene...) nadam se da ste shvatile poantu ove storije! Ako ikako mozete, ponudite svog decka, muza, pa i prijatelja sa...SAMOSTOJECOM CARAPOM! Ucinak je garantiran!

Ovom prilikom htio bih i zahvaliti osobi koja je stvorila tu...SAMOSTOJECU CARAPU. Velika je stvar napraviti tako nesto na dobrobit cjelokupnog puchanstva. Laka joj zemlja!!
p.s. Pretpostavljam da vise nije ziva. A mozda se i varam... no to i nije bitno.


Post je objavljen 11.09.2004. u 11:30 sati.