Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

ja sam bolest na dve noge

evo mene, shtekam se okolo za net jer u stanu josh nemamo kompa. tako da ce blog biti opet isprekidano apdejtan do negdje 10og mjeseca. sad sam u vipu u gajevoj, i imam 20 minuta za svoje smeche.
jucher sam opet malo bila u "kulturnom" shoppingu. bacila 2 rachuna i 1 vrechicu. prvi rachun je za maxon universal iliti novi cd od TBFa. dok ja bijah portugalu je izasho a nitko me o tome nije obavijastio:( i sad ja chujem sve neke nove stvai na radiju i kao "pa shta je izasho novi sidi?" i kao "pa da, josh otkad". i tako ga ja sad kupila sam mjesec dana zakasnjenja. njihove cde uvijek kupim originale, kao da potichem hr glazbenu industriju. i nikad ne pozalim. opet su novi i drukchiji ali opet onako jaki i jasni. masovna hipnnoza kicks ass! a nazicala sam chiku u cd shopu i da mi da onu kutiju koja inache sluzi samo u promotivne svrhe, a izgleda kao pravi detrdzent (digla sam cimericu na trik "imam novi super deterdzent". haha). i a omot je super, mislim spike, krizaljka i prijevodi. drugi rachun je bio od europskog glasnika br. 6 (ja mislim) u kojem ima dossier o uelbeku (znate onaj francuz s kompliciranim prezimenom, barem meni... nikad ga ne znam napisat. neshto kao houellbecq) i seksualnom liberalizmu. ima i pricha od mishime, pessoe (viva portugal!), perishicha... uglavnom, taj michel je meni ful faca. kao ful je shokantan al meni te spike i nisu najjasnije, meni je zanimljiviji zbog nekih drugih stvari. pametno zbori. ono, on je jedan od ljudi zbog kojih mi dodje da nauchim francuski da ga mogu chitat u izvornom obliku. u hr su prevedene dve knjige i ova trecha pricha je objavljena u tom europskom glasniku kojeg sam btw kupila u antikvarijatu jesenski&turk za 40 kn, a, usporedbe radi, u profilu dodje 130 kn + -. c jebote.
a osim toga i koshtica od breskve, kore od krushaka (jer su ful grube, if u know what I mean) kore od smokava (crne i zelene i iz mog vrta) i koshtice i granchice od grozdja. moram ubit svo to voche koje su mi starci nakalemili da ne propadne i da se ne usmrdi. a fino je, ne kazem da nije. e.

Godishnje se baci 260 milijuna automobilskih guma.

ja si kupujem bicikl.

Post je objavljen 02.09.2004. u 11:07 sati.