Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delfina

Marketing

"Zakon o „sigurnosti“ u prometu"

Ovo je zbilja danas tema dana i svi o tome pričaju te svako ima svoje mišljenje. Poštujem to. Iako se svi slažemo da je ovo žetva, za državu koja samo zna pljačkati. Kazne za prekoračenje brzino u naseljenom mjestu od 10-30km/h od 500kn su smiješne ako znamo da je dozvoljena brzina u mjestu 50km/h. Da li se itko od vas vozio tom brzinom na ravnoj cesti, koja je bila potpuno prazna a u prolazu kroz neku zadnju selendru u kojoj ne vidiš ni živog pasa? Čisto sumnjam! Osim toga šta koga briga hoću li se ja u svom autu vezati ili ne. To više ne spada u sigurnost u prometu nego u osobnu sigurnost. 500kn?!? Jebite se!!! A oni promili kojih uopće ne smije biti je koliko debilno toliko i dobro. Zašto? Ako izbacimo Griotte iz priče i čašu vina, te dodamo da više niti voće ne smijemo jesti tu dolazimo to konstatacije da nas debilna država želi pretvoriti u naciju avitaminiziranih retardusa koji će vrijeme provoditi po bolnicama. Dobro je to što će se smanjiti broj pijanih za volanom što bi „kao“ trebalo spriječiti broj prometnih nesreća. No i ta se teorija dovodi u pitanje ako uzmemo u obzir da maloljetnim bogatunčićima i njihovim taticama nije ništa kazna od 500-3000kn (ovisno o količini promila) i pogotovo ako imaju koga nazvati u MUPu da povuče prijavu. FUCK YOU!!! Svi znamo da zakon ne vrijedi jednako za sve. Protumačite to kako želite.

I tako dolazimo do zaključka da živimo u banana državi koja samo povećava trošarine i donosi debilne zakone a sve u svrhu kako bi popunila državni budžet.

A, pučani dragi, tko vas jebe! Ne zanima nas imate li ili nemate....daj...daj...samo daj...
Plaće su vam mizerne? A zakaj se ne bavite politikom ko' mi!? Imamo bogovske plaće a još se tu da dobro pokrasti. Što poduzeća, što raznorazni fondovi i da ne nabrajam. Nema veze ak' nemate bontona, kulture, znanja.....svi morete biti ministri!

Nije da se sprdam...........ali....ma da, sprdam se.

....no, neću više. Evo jedan prigodni:

Tek što se rodilo, dijete je pokazivalo veliku nadarenost za matematiku fiziku, kemiju itd...
Kažu roditelji doktorima: "Ne može to tako, on je prepametan za novorođenće. Odstranite mu četvrtinu mozga."
I tako doktori njemu odstrane četvritinu mozga.
Kad se probudilo, dijete nastavi po svome.
Roditelji kažu: "Još jednu četvrtinu!"
Kad se dijete probudilo a ono nema promjena.
Roditelji zatraže: "Još jednu četvrtinu."
Kad se dijete probudi, pogleda doktora i kaže:
"Šta je, šta gledas, vozacku i prometnu na pregled!!!!"



Post je objavljen 20.08.2004. u 09:55 sati.