Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/axhind

Marketing

Maryland

Jupp upravo sam se nahranio (drugi obrok danas) sa paketom Maryland cookia i litrom mlijeka. Naravno rezultat je očekivan. Muka mi je do zla boga. :(
Čudno je kako sve ćive uvati depresija kad se približi vrijeme za počet opet učit. Svi frendovi samo pate jadni. Evo danas sretnem dvije i odmah jao kako je teško pa kad će ljeto opet i sve tako. Naravno i ja se slaćem sa time ali je zbilja fantastično kako ti ljeto fali samo par tjedana nakon što je godišnji prošao. Ipak smo se frend i ja danas iskazali u izbjegavanju učenja tako da smo uhvatili punih 5 efikasnih minuta a potrošili minimum 5-6 sati :D Ah to je ta poslovična efikasnost.

Vrijeme je kao i dosada. Dakle pred katastrofu. A sutra sve počinje... Iskreno se nadam da će biti fino vrijeme inače ima da se opijem i netrijeznim se do septembra.

Kad već gluposti spominjem da kaćem da je Far Cry bijedna igra. Neda ni da se malo vozaš sa čamcom bez da rikneš :( Strava totalikus.

Kao sretnija vijest ima da se jedna osoba konačno javila na mail :) I tim sretnim vijestima završavamo izvješće i vraćamo se gledanju filma sa društvom.

Post je objavljen 16.08.2004. u 21:42 sati.