Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuharica

Marketing

Grčka salata




Glavica salate, glavica radiča, 125 gr.tunjevine u ulju,100 gr. sira Feta, 1 krastavac, 1 rajčica, 1 naribana mrkva, 100 gr. crne i zelene masline, 10-tak očišćenih oraha, bosiljak, zakiseljeni luk-za ukras, maslinovo ulje


Operite salatu i radič, usitnite ih rukama i stavite u zdjelu sa salatom. Dodajte sir, oprani i narezani krastavac, masline, narezane rajčice, mrkvu izribanu u obliku štapića, orahe i ocijeđenu tuninu.
Začinite maslinovim uljem, malo soli i pomiješajte. Stavite u hladnjak sat vremena. Poslužite ukrašeno bosiljkom, narezanim rajčicama i mrkvom.

Okvirna cijena : 20 kuna

Okvirno vrijeme pripreme: 15 minuta


Post je objavljen 26.07.2004. u 12:00 sati.