Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turnirnacicu

Marketing

Da remiziramo.. ovaj, rezimiramo.

Dakle, početak je u 10h. Prilikom potvrde dolaska ekipe, treba donijeti i novce za kotizacije. Nakon toga slijedi ždrijebanje pristiglih ekipa, a oko pola 11 bi već prvi parovi trebali početi igrati.

Ponesite si hrane, neke sendviče, ili ako ste autom onda vam neće biti problem skočiti do Gorice i kupiti što vam treba.
Što se tiče pića, kafić (ona kućica) na plaži radi normalno, tako da si tamo možete kupiti razna osvježenja, i to po vrlo prihvatljivim cijenama.

Ponesite si slobodno i kupaće gaće i ručnik, jer teško ćete odoljeti da se ne okupate cijeli dan, ma kakvo vrijeme bilo. A još k tome za subotu najavljuju lijepo.

Naravno, ipak je cilj svega druženje i dobra atmosfera, stoga apeliramo na sve sudionike za strpljivost i fer-play, i da svojim ponašanjem maksimalno olakšaju posao sucima.


Kako doći do Čiča???
Jednostavno, prođete kroz Veliku Goricu glavnom ulicom, nigdje ne skrećući u smijeru Siska, i na izlazu, oko 300m poslije benzinske pumpe skrenete lijevo za Novo Čiče. Odatle idete 300m do prvog zavoja (po 90) i tu se negdje prije šljunčare (lijevo) parkirate. Imate veliki i neasvaltirani parking. Kad tu budete više vam neće trebati upute.




Postoji mogućnost da će se zbog predviđenog lošeg vremena cijeli turnir odigrati u jednom danu, dakle sve u subotu, ali ne brinite, još uvijek ostaje pravilo da svaka ekipa u najgorem slučaju igra minimalno 2 utakmice.


Još nam jedino ostaje zahvaliti sponzorima, "Karlovačkom" koje se pobrinulo za nagrade, te RVG-u, koji će nas medijski popratiti. Treba li još jednom napomenuti da nam je s tehničke strane od neprocjenjive pomoći bio i g. Robert Starčević, koji je spremno i samoinicijativno izlazio u susret posuđujući nam najbolju opremu kako bismo doista ovaj turnir mogli obaviti na (za nas) najvećem mogućem nivou.
Veliko HVALA svima!!!

Za sve informacije i nejasnoće slobodno nazovite kontakt-osobe (telefoni sa strane)



Na kraju, organizatori turnira žele mnogo sportske sreće svima, da ne bude ozljeda i da se svi dobro zabavimo. Vidimo se sutra!

Post je objavljen 09.07.2004. u 12:36 sati.