Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eureka

Marketing

Resume: Europsko prvenstvo

Eto gotovo je... od svega iz prve i ostalih ruku mogu reci bilo je zanimljivo... mojih 5 dana tamo je dobro i lijepo iskustvo koje cu nadam se ponoviti iz turističkih ili nekih drugih pobuda jednom.... finale prvenstva Portugal - Grčka: eh... navijao ja za Portugalce skoro cijelo prvenstvo i favorizirao Čehe jerbo dobro dečki loptaju i imali su izgleda za rasturiti sve ekipe.... no eto ti rajdera Grka i sredili oni fino 1:0 sve pomalo i iskreno počeo ja navijat za njih tako da je bilo ful super vidjet kako su sj... Portugalce u zavrsnoj utakmici... dosli niotkuda i napraviti senzaciju.... to ti ja pricam.... uvijek sam za outsidere tako da i ovaj put ostajem dosljedan sebi.

Neka su pobijedili i zasluzili su ... tako je to u igri...(reče ja... tip koji ne prati nogomet ... i ni neće .. barem do svjetskog :)

a sad dosta o tom nogometu i posvetiti se treba temama koje zivot znače... spavanje... kava... hrana... mamurluk... ljudi iz prikrajka... ekipa iz nigdjezemske... prolaznost zivota i sve ostale srodne teme .....

Post je objavljen 05.07.2004. u 16:56 sati.