Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wallpapers

Marketing

-:Izlet:-

Prošli sam tjedan išao na Izlet na Dubovac(Stari Grad kod Karlovca) sa školom.Bilo je zabavno.Kad smo išli kraj Korane uspio sam fotkat okolinu. Ispalo je par fora fotki.Najgore je bilo penjane na stari grad.Bio sam sa Igorom, Alenom i KrmetiČom.
Image Hosted by ImageShack.us Kad smo se popeli do crkve, našli smo žabu.Ja sam je fotkao jedan put.Sreli smo još živina.Jarac koji se neprijateljski ponašao prema nama, magarac koji stalno jede, pas kojeg maltretiraju pa nemože doći k sebi, patke iz kanalizacije i jednog ponija.
Vidjeli smo žonglere, koji su imali stvarno fora točke. Neke od njih smo i mi morali izvoditi.Nakon toga smo išli na Branič kulu.Pogled na Karlovac je bio prekrasan. Nitko tko je bio tamo nije poželio imati fotić sa sobom.Ja sam svoj mju mini imao sa sobom i napravio sam petnaest fotki.Igoru je bilo žao što nije ponesao svoj.Poslije smo otišli na streličarstvo. To je bio sećer za kraj.I ja sam probao pogodit metu, ali sam promašio kojih per centimetara.No ipak smo se super zabavili i dobro iskoristili dan.Kasnije sam slikao Igora i Alena (KrmetiČ se nije htjeo slikati).Slikao se i luđak Benjamin (htjeo sam ga nabiti nogom po onoj njegovoj jankomirskoj (izrazimo se lijepo) stražnjici.I tako smo završili taj dan.


Post je objavljen 28.05.2005. u 20:52 sati.