Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madmoiselle

Marketing

MADemoisellin traktat o urednosti

Nokti i kosa osim što sadrže neke iste kemijske elemente njih povezuje i to što ni nokte ni kosu nepodnosim vidjeti neuredne. Apsolutno prva stvar koju uočim na ljudima je kosa ,a kod žena i nokti.

Nokti koji su krvnički zubima izgriženi sa bolnim krvavim zanokticama su mi apsolutni out. Tona zemlje ispod noktiju kao da se uzgaja neka poljoprivredna kultura ispod su isto katastrofa.Pokazuju čisti nemar kod osobe. Ispucani lak na gotovo svakom noktu dokaz je da žena NE DRŽI do sebe.Ok je pukne lak na jednom noktu na putu od kuće do birca,ali imati «noktni izrast» je molim lepo čista ne briga.
Također ne volim vidjeti duge nenalakirane nokte. Samo jedan premaz bezbojnog laka čuda čini. Kao što ne volim vidjeti ne nalakirane nokte na prstima ( onim divnim prstima koje jeJazzie neki dan opisivala)
Isto živa koma su frajeri koji puštaju mali nokat. Za kaj im je to? Pokazuju da imaju prikriveni pederluk u sebi ili da čeprkaju nos sa njim.Kaj got strava!

A sada kosa. Nije bitno da li je kosa duga, kratka,ravna ili kovrčava bitno je da je čista. Neki su se ljudi rodili sa nezahvalnom kosom da ga jebeš ,al svatko ima za šampon. Uostalom i kad se kosa zaveže lijepo se vidi dali vlasnica otvara tvornicu ulja ili je oprana.
Frajeri bi se isto mogli potruditi oko kose( kaoNikola npr.) perut na crnoj majici je također out.

I sada tko got da ima simptome koje sam nabrojala,odma uzet 15 minuta slobodno i dovesti se u red. Voda čuda čini.


Post je objavljen 26.05.2005. u 14:22 sati.