Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Zabava za sve generacije

AQUA park, buduća velika atrakcija Beograda upravo je počela da se gradi u Bloku 44.

Izgradnju kompleksa tobogana, bazena, kamikaza na 65.000 kvadrata finansiraće novosadska firma Genel i preduzeće Mikele stars čiji su vlasnici proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj i Vladimir Janković, član svetske asocijacije aquaparkova.

Paspalj je obećao da će najveća vodena igraonica u prestonici, a među najlepšima u Evropi biti otvorena 25. maja 2006. godine. Oko 6.500 kvadrata biće pokriveno vodom. Planirano je 11 bazena - od porodičnih, manjih dečijih, pa do olimpijskih i extremnih za one koji vole adrenalinske sportove. Biće izgrađen i 21 tobogan, kao i najduža mirna reka u Evropi - 410 metara. Vodeno carstvo će dnevno moći da ugosti oko 4.800 ljudi.

- Aqua park će raditi 100 letnjih dana, od kraja maja do septembra. U takozvanom extrim delu, biće tobogana, kamikaza i raznih rekvizita za skakanje adrenalina. - Drugi deo je porodični, mirniji sa raftingom od 117 metara. Tu će biti smešten i najveći bazen u Evropi od 1.600 kvadrata. A u trećem delu napravićemo dečji kompleks - čitav grad za mališane koji će opsluživati instruktori sa DIF-a. Roditelji će ovde moći da ostave decu, dok se zabavljaju. Ipak, to će biti zabava za sve generacije.

Investitori kažu da im zarada nije na prvom mestu, već poduhvat da naša prestonica dobije takav sportski vodeni centar. Iako je cena ulaznice u svim evropskim akva parkovima najmanje 24 dolara, kod nas će ulaznica za celodnevni boravak koštati 10 evra.


Post je objavljen 26.05.2005. u 13:55 sati.