Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

:::: de bolnice bluZZ:::::Pill Bottle

Image Hosted by ImageShack.us...ima da nazovu neku črč po meni.baš sam milosrdnica, prava tereza d mader. veri gostoljubivo ugoščujem obitelj bakterić ( stari bakter, stara bakterina, sin bakterislav, ćerka bakterijana ) u svome želucu koi trpi nadljudske bolowe zbog njihovih incestnih razmnožawanja. ali fakat se osjećam ko big mama. ono...u utrobi nosim neku nju đenrejšn malih bakterijica koi će stvoriti treći rajh i ako ih se ne osakati na vrieme..ima da mi pokose organizam.
kao još nie sigurno jesam li usputno prebivalište fakin bakterija ili je to sve neko drugo objašnjenje.
a doktorica ko ja..nema poima shae to. tko su ti mali ljudovi u mome želučiću. ki su ti pokemoni? ( ...utjecai mlađe populacie in de femili....).
nie da sam hipohondrična i da nisam listala kućnu knjigu bolesti i nie da sam joj ja dala posibL ideju da je to mejbe nešto ala gastritis/čir/ i još par latinskih izraza koih s bez šalabahtera nemrem sjetit. žena me onako idiotski pogledala, upalila si lampicu nad tikvetinom i neš kao vrlo bitno zašvrljala na moi karton.
i tko e tu završio medicinu?
...a šta ja znam. kao mala sam umjesto da srčem sirup išla na injekcije jer ni sama neznam šta. onda su mi dijagnosticirali da bi kirurški trebala odstraniti krajnike. dobro...došla mala jana u bolnicu, na jutro prie oprejšn dali mi dva sedativa jer sam bila vidno uznemirena..ide cura ispred mene, vraća se iz te de fakin srđik oprejšn sale a ono joj lokvetina krwi poteče iz usta. e mili moi..pa di ćeš mi dati veće motivejšn da me otpelju na dubinsko rezuckanje moih krajnika....
ja se primila za onaj metalni krewetac i udri u neodvajanje. došli su svi doktori iz sale ,onak obučeni u ejlijen zelena odjelca sa zaštitnim maskama, pa su se jedno dobrih pol sata iščuđavali da u svoih 30godina rada ne doživješe da se netko tako grčewito opire operaciji. a ljudi...živi bili pa doživjeli.
nisu me operirali, a jedino mi žao bilo sladoleda koim su me mamili u kirurške ralje.
od tada su se siroti krajnici stisli od straha i nema tu više nikakwih angina....no no no.
odlučila sam apstinirati do daljnjih pretraga i od alkohola, da ne privikenm femili bakterić na lagodan žiwot pa da mi se još pretvore u alkose i da ih ne mogu istjerati do kraja žiwota.
uff..evo..opet se incestuiraju. a ljepo. barem e to igra u kojoj sudjeluje ciela femili.
odo ih umirit kakwom molitvom iz biblie da uništim njihowe bludne radnje po mome želucu.amen. dižus end maria.
ma fakat sam ko swetica.
Image Hosted by ImageShack.us
** a ovo e sedmogodišnja bakteria koju nikakaw alkohol ne može isprasti....trovremenski pas: ToTo**



Post je objavljen 25.05.2005. u 23:59 sati.