Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punctumvivimus

Marketing

upomoc !!!!!

da .. nemam pojma sto se dogadja .. ALI KOMP MI JE POPIZDIO!
I to od sinoc.. nit sam sta instalirala nit ista. Samo se iz cista mira ugasi nakon cca. 5 min sto je upaljen. Bez upozorenja i tih folova sto je bilo kod onog trojanca pred pola godine.. nego samo - crno, nista, tama, mrak. A ja u ludnicu. I ne da mi da se prikacim online da napravim online scan makar jer mi ne da pokrenut antivirus. I onda sam ga startala u safe modu i isto je to napravilo.. nakon 10 minuta. Kontala ja da je virus, pa onda da mi nije ventilator otiso.. ili da nije neki vrag sa ovom delikatnom tehnikom pa se pri najmanjem naporu nesto sjebe. STA DA RADIM!!??? jooooj... kako cu ja bez mog dragog laptopica.. :(((((( .. molim pomoc svih vas komp freakova.. ili sto vec.. koji makar malo znate sta radite jer ja sigurno nemam pojma. :(

P.S. odo van utopit tugu ;))), a sutra najvjerovatnije na Aerodrom!... :) Kupila sam sam si danas (muski) slamnati sesir da mi tjeme ne izgori .. kao kaubojski .. haha.. izgledam ko Bret Michaels iz Poisona haha :)))

E, al fakat mi se molim vas javite ko zna u cemu moze bit problem i sta da radim. Mail je karrat2003@yahoo.com . Thanx :)

Post je objavljen 25.05.2005. u 22:09 sati.