Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matahari

Marketing

Kratko...

Tmurno je vrijeme, a ja sam si dobro. Jos uvijek lijecim se kafom, nekak nemrem taj ritual prekinuti. Imam knjigu kaj sam kupila: your sign as a spiritual guide, od J.Donald Walters, pred skoro 2 mjeseca. Naravno, preletila sam brzinom svjetlosti, po svom znaku, i malo znaku druge strane.. ali me nekako pokolebalo moje znanje engleskog, naime, knjiga je pisana vrlo jednostavnim jezikom, no baß se nalaze rijeci koje nikak nemrem tocno prevest.. ah, i sada, kaj , mislim sad sam ugledala knjigu, zaboravila sam na nju, stoji vec 2 mjeseca, pokraj moje radne ploce..
Neka.. Ogledavam se oko sebe, nekako s nevjericom..i u cudjenju.. Skepsa :) Htijela bih ici na Gospel kor.. Bila sam samomotivirana pred par mjeseci... no, u jednom nijr bilo mjesta, u drugom isto, no obecali da ce me bar poslußati, nisam doßla... Ißla na oproßtajnu veceru s frendom..No zapravo uopce nije to sve bitno, bitno je to, da bi ja rado pjevala... I da nisam viße toliko samomotivirana.. Potrebne su mi aktivnosti, osim toga kaj sam rado priljepljena na netu.. Kaj je to?? Tak sam se nekak povukla, solo brijem.. Ok.
Hm.. kaj mi ide na zivce...kad mi se uvlace u guzicu..fuj..morah napisat, da izbacim zaj BLJAK iz sebe.. na, ja.. grem ispraznjavati se emocionalno, ne, ne bum se izderala na nekog..neg malo yoge..
Jedino kaj bu mi glavu razbistrilo..

Post je objavljen 17.05.2005. u 16:46 sati.