Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anarhijaweekly

Marketing

demokratski vikend

svi su pobjednici izbora, imaju bolje rezultate nego prošlih lokalnih izbora, učvrstili su svoje pozicije i slično, a 60% građana nije izašlo na izbore; piše danas Pavle Kalinić.
Glavaš je na dobrom putu da stvori nešto poput Slavonskog IDS-a; dojučerašnji kolege i "prijatelji" Ivo Sanader i Vladimir Šeks nisu uspjeli suspregnuti Glavaševu energiju u vlastitu korist što je rezultiralo, sada je to potpuno jasno, gubitkom još jednog HDZ-ovog uporišta.
Osim izbora, tema vikenda definitivno je i tradicionalno crkveno uplitanje u dnevnu politiku, pa je tako nakon Mesićeve izjave kako se Crkva treba baviti vlastitim problemima, iz HBK stigao vrlo "pomirljiv i u duhu crkve" odgovor kako je predsjednik indoktriniran (pazi terminologiju!) nekim bivšim režimima. Da ne spominjem ponovljeni slučaj pozivanja na misama da se glasa za HDZ.
Pragmatični Račan nakon donedavno čestog spominjanja Bandićevih nepodobština i držanja spomenutog "na ledu", nakon rezultata u Zagrebu zagrlio ga je poput sina. Svjestan je stari ljevičar da bez Bandića nema niti Zagreba, a bez Zagreba, uvjerit će se u to uskoro i Sanader, nema niti Hrvatske...

Post je objavljen 16.05.2005. u 15:00 sati.