Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/wsa

Marketing

Rifljača

Ne mogu ne početi s paralelama kao i kad smo startali s prijavama za WSA. Definitivno smo u nekakvom sinkronicitetu sa okolnostima iako se prema njima nismo ravnali. Izbori su za nama, rezultati se zbrajaju, no ono što je već sada zasigurno dobitak jesu neka nova lica. I to lica ispred politike koje se službeno naziva neovisnima, iako je to danas gotovo pa izumrla vrsta. Mislim da treba respektirati njihovu odluku da se eksponiraju, da stave svoju privatnost na rifljaču i time postanu neka vrsta javnog dobra dok im traje mandat. Razlog iz kojeg ih spominjem na ovom mjestu i u ovom kontekstu jest za njih novi i alternativni kanal kojim su se obratili biračima: njegovo veličanstvo blog. Ili da ogolimo stvari do srži, njegova najjača osobina – interaktivnost koju u stopu prati i jednostavnost upotrebe. Definitivno stvari od danas više neće biti iste i definitivno se možemo bez sustezanja svrstati u društvo koje je prepoznalo prednosti informacijskih tehnologija. I ne samo prepoznalo, nego četveroručke prihvatilo primjenu istih na svim frontovima.

Vjerujem da bi bilo jako zanimljivo kad bismo mogli razlučiti koliko je u toj masi glasova bilo onih blogerskih ili blogom potaknutih. A sigurno ih je bio nemali broj, ma šta god hatepogodak mislio o toj temi. Stoga i ovom prilikom kapa dole blogerici Tatjani na postignućima. Vjerujem da je pao i kakav dobar šampanjac u to ime. Sad će imati prilike i poraditi na svemu o čemu smo pričali na jednom davnom sastanku, a ne me samo citirati po cajtungima. :-)

Zatvorenim su se biralištima pridružile i prijave za WSA kojih je on line došlo – tadaaam - stotridesetisedam. Sto trideset i sedam. 137. Rešpekt dame i gospodo, REEEEŠPEKT!!! Niti u najoptimističnijim procjenama ne bih toliko očekivao. Stoga jedno veliko hvala svima koji su sudjelovali, a gigantsko hvala svim blogerima koji su se prijavili. E da, papagajim sad malo, ali je nemoguće oteti se tom porivu: imamo više nego DUPLO prijava od Nizozemske. Jupi-ja-jeeee...

Držim svima fige da rifljača od žirija kroz koju će vaši sajtovi proći bude milostiva i naklona. Čeka nas prilično posla, obzirom na broj prijava, no vjerujem da će rezultat biti barem jedan svjetski prvak i za ovu godinu. Sve su prijave on line, bacite pogled i slobodno prokomentirajte kakvima vam se čine.

Post je objavljen 16.05.2005. u 00:56 sati.