Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metalhead

Marketing

KriK!!!

Ako ste iz Rijeke ili iz okolice vjerojatno ste šetajući Korzom vidjeli štand (odmah preko puta reklamnih štandova za izbornu kampanju) Akcije Mladih. Oni su jedna nova, mlada udruga koja se trudi uvesti promjene u naš grad, uvesti neke nove sadržaje i slično...a organizirali su i KONCERT koji će se održati DANAS 12.05.2005. u clubu FAN ACADEMY na PRELUCI s početkom u 18 sati. Nadam se da će doći jako puno ljudi i da ćemo se svi odlično zabavit.



Slijedeći odlomak i popis bandova i dj-a koji će svirat u "fanu" uzet je sa službene stranice Akcije Mladih, stoga ako vas zanimaju još neke pojedinosti i program Akcije Mladih posjetite njihovu stranicu.

"Akcija mladih želi promjene. Želi posvećivanje pažnje mladima i njihovim problemima. Jedan od problema mladih u ovom gradu je i nedostatak sadržaja. Nema jedinstvenog prostora u centru grada Rijeke gdje bi mladi mogli izraziti svoju kreativnost, dobiti savjet bilo koje vrste, naći posao uz pomoć stručnjaka, naučiti nešto novo ili odgledati predstavu i odslušati koncert. A mladih kojima je potreban takav centar je mnogo, okupili su se i organizirali kako bi KriKnuli u četvrtak, 12.5.2005. od 18:00 do 06:00 u Fun Academy-u. Dođite i osjetite jedinstveni spoj različitosti muzike istovremeno na dva floora."

KRIK će biti snažan, jer ideju centra mladih podržavaju:

Blue room:

TOM JAY & DJ COLOUR
DJ VIGGO & DJ MATISSE
DJ EDGAR
DJ BOKI
DJ MANIX
DJ BRAIN CELL
DJ DENIEL
DJ ALIZARD


Main floor:

GRČ
PO METRA CRIJEVA
HESUS ATTOR
UNHOLY INQUISITION
PHC
DOWNFALL
GVOZDEN I CARMINA PUTTANA ORCHESTRA
KRAN
BJUTI CENTAR
CODA
TOST
ONLI TU
STRIP FORBIDDEN
FOUNDATION
ENDURE
CZAAR
ACAID


I još mnogi drugi.

KriKni i ti. Dođi na koncert. Ulaz besplatan!

Post je objavljen 12.05.2005. u 16:14 sati.