Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ajditi

Marketing

Tri puta protrljaj Fifija

Da li vas je ikad bolio mozak? Razmislite! Gotovo sigurno nije. Mozak, naime, nikoga ne boli. Obično vas boli glava, zubi, vilica, oči, nos, sinusi… Što vam to govori?! S jedne strane glavu imamo svi - i ptice, psi, ribe, magarci, majmuni, svinje, zmije pa čak i insekti. S druge strane mozak… hmm, to je već druga priča! Iako nas mozak nikada ne boli, onako doslovno, ponekad bi nas uistinu trebao zaboliti, onako tupo i prokleto jako.
Mislim da je mene danas upravo tako zabolio moj mozak kad sam pročitao da su njemački znanstvenici otkrili da druženje sa životinjama jača samopouzdanje, smanjuje kile, pomaže razvitku druželjubivosti i hrabrosti. I to je to!
Mozak me zapravo još uvijek boli, jer me je strah kakve će posljedice imati takvo otkriće. Primjerice, do ljeta će se sigurno pojaviti Fifi dijeta. To je ona po kojoj ako svaki dan 3 puta protrljaš dlanom po Fifiju (ošišanoj francuskoj pudlici) za mjesec dana trljanja izgubiš 9 kila. Vjerujem da će ta dijeta biti izuzetno popularna! Prvo stoga što Fifi nije samo pomagalo za mršavljenje nego usput jača žensko samopouzdanje. Fifi je izvrstan način da se žene zaštitite od muškaraca. Ja bih, primjerice, prvi pobjegao od žene koja tako nešto nosi pod rukom. Nadalje, Fifi dijeta je vrlo praktična. Ukoliko Fifija ne protrljate ujutro, možete ga ponijeti sa sobom i trljat ga u tramvaju, autobusu, školi ili na radnom mjestu. Konačno, uz sve te popratne koristi, neće uopće biti važno da li «Fifi dijeta» donosi rezultate.
Nakon što Fifi dijeta postane jako popularna, pojavit će se biser koji će napraviti istraživanje koje neće financirati NJuuP (Njemačka udruga uzgajivača Pasa), već MoŠvS (Muška organizacija za Što više Seksa). Rezultate ovog istraživanja također neće biti teško pogoditi. Da, nastat će Quickie dijeta. To je ona po kojoj ukoliko se u toku jednog mjeseca tri puta dnevno protrljate sa svojom boljom polovicom, izgubit ćete 9,1 kilu. Popratni efekti te dijete već su dugo poznati. Samopouzdanje će vam ojačati vaša bolja polovica laskajući vam u nadi da se nikada nećete skinuti s te dijete. Zbog boljeg raspoloženja postat ćete druželjubljiviji, a sve to skupa proizvest će od vas hrabriju osobu te vam na kraju neće biti važno da li ta dijeta donosi rezultate.
Pitate se nakon svega ovoga zašto me boli mozak? Zato što su obje navedene dijete kao i istraživanja na kojima počivaju samo prozirni oblici prodaje. Pogotovo me pri tome smeta «Quickie dijeta»!!! Pitam se tko bi normalan mogao mjesec dana izdržati trljanje 3 puta dnevno a da pri tome ne uzima barem 3 energetska napitka dnevno od koja bi se zdebljao htio-nehtio?
Samo Bender. Možda.


Post je objavljen 10.05.2005. u 15:00 sati.