Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/wsa

Marketing

nula nula četiri

Još je samo četiri dana preostalo do zatvaranja prijava. Prošla su ova dva mjeseca dok si rek'o keks. Finalizirali smo žiri, čekamo samo potvrdu još jednog člana pa nakon toga idemo u javnost s finalnom listom. Vjerujem da će to biti još danas. Odužilo nam se malo dok smo uskladili datume jer Mirko Ilić ima otvorenje izložbe u New Yorku početkom lipnja, pa smo se trebali malo duže usuglašavati da nam se stvari ne poklope. A naravno da smo htjeli da ostane nešto duže kako bi bio prisutan i na proglašenju pobjednika koje će biti u nedjelju 26. lipnja. Jedino što je još ostalo za odlučiti je mjesto. Ima nekoliko opcija, ali se još nismo čvrsto odlučili. Ima da se pojavite hrpimice. Možda uspijem nagovoriti buraza da dofura bend i da opale live svirku. Ke vidume. Ne, neću reći koji. Dok ga ne pitam. Svirali su u Saxu. Samo toliko. :-)
Priključio nam se i T-portal kao medijski promotor, dogovorili smo čvenk s jednom renomiranom izdavačkom kućom što bi moglo bi uroditi nekakvim dobrim promo CD-om. Sve u svemu, bio je to jedan sadržajan ponedjeljak.

A sad jedna molba... Ne mogu nikako doći do nekoga u vezi Agrest 3D DVD-a za kulturu na koji mi je Rubber skrenuo pažnju. Telefon koji je naveden na sajtu je mrtav, a na e-mail ne odgovaraju. Ako netko ima kakav kanal prema tamo, neka im dojavi da prijave taj proizvod na WSA prije nego se zatvore prijave. Ili ako imate nečiji telefon, pustite mi ovdje. Pliz...


Post je objavljen 10.05.2005. u 02:29 sati.