Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wiccan

Marketing

Koristan spell...

Ovo je čarolija vaše želje i potrebe.Znači ako vam treba novac,poželjet ćete si novac.Morate paziti da ne poželite nešto što je u vlasništvu tuđe osobe ili nedajbože neku osobu.Zato uvijek na umu imajte pravilo“an ye harm none,do what ye will“.Također ne budite pohlepni i nemojte si poželjeti Ferrari ili milijun kuna.Ako vam je želja novac nemojte si poželjeti točan iznos.Probajte ovako“najmanje 100 kuna će zadovoljiti moje potrebe“.Pa evo...

Potrebno vam je:svijeća-bijela,ali je dobra i crvena

Upaljač ili šibice

Komad papira

Nešto čime ćete pisati

Posuđe-najbolje ono koje vatra neće oštetiti

Nož

Počnite pročišćivanjem uma.Neka vam ništa ne bude na pameti.Stavite se u udobnu poziciju.Sada razmišljajte o onome što ćete poželjeti,koncentrirajte se i zamislite si ono što bi željeli dobiti.Meditirajte neko vrijeme,držeći želju čvrsto na umu.

Sada napišite na papir vašu želju.Nemojte napisati npr.100 kn,nego napišite: „Najmanje što trebam je 100 kuna i to je dovoljno da zadovolji moje potrebe“.

Sada zapalite svijeću.Koncentrirajte se par minuta na plamen,imajući na umu svoju želju.

Sada uzmite papir.Možete ga preklopiti na pola,ali nemojte prečvrsto,jer bi to moglo smetati pri paljenju papira.

Zamislite si bijelu loptu koja se sjaji u sredini vaših prsiju.Izgovorite:“Behold,i connect myself to powers of the Universe“.

Zamislite si kako izlazite iz svog tijela i kako letite visoko iznad zemlje.Izgovorite:
„There is one power in the universe,and i am a perfect manifestation of that power“

Otvorite oči,uzmite papir i recite: “There is one power in the Universe, and I am a perfect manifestation of that power. And as such I will that even as this paper burns, so too shall this which I have written come to pass. May it come to me easily, and with harm to none. I will it. I draw it to me. I manifest it. I accept it. I receive it. I give thanks for it. By my will, so mote it be.”

Sada zapalite papir.Zamislite si loptu iz koje sjaji bijela svjetlost kako kruži oko papira.Zamislite si to što bistrije možete.Držite zapaljeni papir što duže možete i tada ga stavite u posuđe.Nožem ga podignite i promijenite stranu na kojoj papir leži.Stavite ga i na drugo mjesto posuđa da ne gori samo na jednoj strani.
Ako se papir ne zapali tada ga opet zapalite i izgovorite sve ono što ste izgovorili.
Morate imati vjeru da će čarolija uspjeti.Nemojte o njoj govoriti,razmišljati ili se bojati da neće uspjeti.Možda vam to neće doći odmah,ali će sigurno doći.Ako se ne možete strpiti izgovorite:“I put myself into a position of love and trust, knowing that what I want shall come”.


Post je objavljen 08.05.2005. u 00:39 sati.