Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

SA ZAKAŠNJENJEM

Ovaj post bio je planiran za objavu u srijedu, 04. svibnja, ali zbog tehničkih problema objavljujem ga tek danas.











Jutros rano, već prije 7 sati, na stadionu HNK «Sloge» je bilo živo. Mladi nogometaši «Sloge» ponovno kreću u Europu. >
Ovaj put na put kreću dvije selekcije : početnici i mlađi kadeti na vrlo jak nogometni turnir u Nizozemskoj ( Utreht). Nažalost, kako je u Uskoplju za nedjelju, 08. svibnja, zakazana krizma veći dio mladih nogometaša, mlađih kadeta ostaje u Uskoplju. Zbog toga su treneri posegnuli za pojačanjima iz nogometnog kluba «Tomislav» iz Tomislavgrad. Time je NK «Tomislav» uzvratio uskopjanima za istu gestu kada su igrači «Sloge» pojačali tomislavgrađane na turniru u Eindhovenu, prije mjesec dana. Ovim je nastavljena dobra suradnja ova dva kluba. Mjesto u autobusu su našli :








Sa njima su otputovali i treneri Miroslav Arežina, Zdravko, Fišić, Zrinko Jozić i Petar Radoš.

Na polasku su ih ispratili roditelji i ljubitelji nogometa na čelu sa predsjednikom Izvršnog odbora «Sloge» gosp. Antom Zekom.
U jedno smo već sada sasvim sigurni – nogometaši «Sloge» bit će sigurno najbolje odjeveni. Zahvaljujući još jednom gospodinu Niki Budimiru, direktoru Tvornice za obradu metala «TOM» iz Uskoplja trener Miroslav Arežina je, prije polaska, naglasio da je svaki mladi nogometaš dobio trenirku, šuškavac, sportsku torbu, dres, štucne i šorc. Svojim primjernim ponašanjem, u koje ne sumnjamo, na terenu i van njega, svakako će nastaviti tradiciju dobrog predstavljanja Uskoplja u Europi, čime je uostalom «Sloga» i zaslužila da bude stalni učesnik raznih turnira širom Europe.
Momci sretno.




Post je objavljen 07.05.2005. u 22:55 sati.