Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gingergirl

Marketing

NaPoKoooooooN...

Hey! Šta ima kod vas? Kod mene puno toga...Bilo je i krajnje vrijeme,jel da?Let's begin

E ovo danas što mi se desilo,ne želim ni najgorem neprijatelju!Svađa sa mamom.Sad biste rekli:"Ma Daj!" Al to nije bila obična svađa!Ljudi moji,nisam nikad ni sanjala da čovjek može toliko toga da izgovori osobi koju voli najviše na svijetu(bar mi je tako govorila)bez ikakvog,ustvari vrlo malog razloga!
Subota kao i svaka druga,ustajem u 12,doručkujem u 13 i tako to...no to je sad sasvim ne bitno!Važno je to da već odavno sve ovo postalo rutina mog života i da je mama na to navikla,valjda...
Al nakon što je mama ušla na vrata ništa više nije bilo isto...
Upravo no se vratila s posla ušla je u moju sobu(u tom trenutku sam se dopisivala sa phoebe)i iz čista mira "zagrmi" na mene!Izađe i zalupi vratima! Ok...shvatam to da je imala naporan dan na poslu,al zar sam ja morala biti predmet iživljavanja! A zatim se vrati i poče me napadati zbog neke sitnice: Pomislih u sebi:"POLUDJELA JE!"
Nisam je više mogla trpiti,stoga sam i ja vrisnula na nju!Tako se posvađasmo i reče mi nešto što me navelo da sva zadrhtim!"Ti! zaboravi da sam ti mama,više nemaš mamu,ne računaj na mene,ne traži me,ne obračaj mi se"... i onda me istjera iz kuće! Uzela sam jaknu,pokupila se i izašla! Bila sam na rubu plača,al nisam zaplakala! Nikad ni slično ovome nije uradila,bila sam užasno iznenađena! Otrčala sam tati u atelje,mislivši da će me on utješiti! Međutim ništa mu nisam ni spomenula!Tražila sam mu ključeve od njegove redakcije i otišla sam tamo! Eto sad sam upravo tu! Pišem...

Jako mi je žao što sam morala na ovakav način započeti svoj blog! Nadam se da će se sve riješiti i da ću se slijedeći put javiti boljim vjestima! I hope you will understand me i da nisam bila dosadna za prvi put! Sad moram tražiti referat za bio.,pa c ya:)

Post je objavljen 07.05.2005. u 18:06 sati.